Logiscool Kalandjáték készítő tábor - Buda (Városmajor)
Logiscool Kalandjáték készítő tábor - Buda (Városmajor)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305097586
Napközis ár
74 900 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% többhetes kedvezmény
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Iskolánk 2014-es indulása óta minden nyáron többszáz gyerek táborozik nálunk. Nagyon sokan évek óta visszajárnak és elhozzák barátaikat is, de örömmel jönnek új gyerkőcök is. A digitális világ változatos témáival várjuk a gyerekeket, akik széles tábori kínálatból választhatják ki az őket legjobban érdeklő turnusokat. Idén már 3 helyszínen várjuk a táborozókat: Budapesten a Tárogató út 2-4.-ben (IBS), a Nagykovácsi Faluházban és Budakeszin a Széchenyi István Általános Iskolában.
Leírás
Kalandjáték-készítő táborunkban a gyerekek saját digitális kalandjátékot készítenek – ezúttal számítógépes programozás nélkül. Elég, ha a videójátékok iránti lelkesedésüket és végtelen kreativitásukat hozzák magukkal. Táborozóink feladata, hogy saját történetet találjanak ki, fantasztikus világot teremtsenek köré, majd pedig megtöltsék bátor hősökkel, izgalmas küldetésekkel és titkos kihívásokkal.  

És ha mindez megvan? Akkor kezdődhet a játék! A tábor végére gyermeked saját kalandjátéka is elfoglalhatja helyét legendás kedvencei között.


Táborok időtartama: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, 9:00-17:00 óráig.

Érkezés és távozás: 8:30-tól lehetséges és legkésőbb 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát külsős partner segítségével biztosítunk a gyerekeknek.  Biztosítani tudjuk a tejcukor és gluténmentes diétán lévők étkezését is, viszont ennél speciálisabb étrend esetén kérjük, hogy otthonról hozzák be a gyermek napi adagját és szíveskedjenek jelentkezéskor az étkezési nélküli egész- vagy félnapos árat választani.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programokat biztosítunk nekik, és igyekszünk változatos programokkal átmozgatni táborozóinkat. A szakmai foglalkozás és szabadidős program változóan lehet délelőtt vagy délután. A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.    

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: ebéd és tízórai vagy uzsonna.Árak: Többféle árkategóriából választhatnak a jelentkezők, attól függően, hogy egész- vagy félnapos táborba jelentkeznek illetve kérnek-e étkezést. Emellett különböző kedvezményeket is biztosítunk, melyeket a jelentkezési lapon lehet megjelölni. A jelentkezéseket 25.000 Ft előleg befizetése után tudjuk elfogadni, a fennmaradó összeget pedig a tábor kezdete előtt szükséges befizetni.

A tábori díj fizethető OTP SZÉP kártyával, azonban ebben az esetben kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség. A tábor díját egyösszegben számlázzuk ki, így nem szükséges előleg fizetése. Kérjük a jelentkezési lapon jelezni, ha élnének ezzel a lehetőséggel. A részletekről kérjük érdeklődjön az iskolavezetőnél.

Táborainkat minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszám csoportonként 12 fő.

A meghirdetett  táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés