Logiscool Programozó Tábor - Dunakeszi
Logiscool Programozó Tábor - Dunakeszi
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2120 Dunakeszi, Fő út 16-18.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709083328
Napközis ár
44 900 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% korai jelentkezők kedvezménye (április 5-ig),
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Egész napos táboraink:

Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig 8:30-16:30 óráig tartanak, az érkezés minden nap 8:00-tól lehetséges. Fő helyszínünk a Logiscool Dunakeszi: itt fél napban az adott tematikájú "szakmai" programokat bonyolítjuk le. Az egész napos táborozóinkkal innen indulunk el különböző sport, játék és szórakoztató (pl. sárkányhajózás, sorversenyek, játékos vetélkedők) programjainkra. Az egész napos táborainkat 1-6. osztályos korig ajánljuk (befejezett 1. osztálytól). Ellátás az egész napos táborozóink részére tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos táboraink:

Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig tartanak. A félnapos délelőtti tábor 8:30-12:00-ig tart, az érkezés 8:00-tól lehetséges. A félnapos délutáni tábor pedig 13:00-tól 16:30-ig tart, az érkezés 13:00 órától lehetséges. A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Dunakeszi, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon. Táborozóink részére választás szerint vagy csak tízórait/uzsonnát, vagy tízórait/uzsonnát és ebédet biztosítunk. Félnapos táborainkat 7. osztálytól felfelé javasoljuk. A napszak beosztása a jelentkezésektől és csoportok kialakításától függ. Ha csak az egyik napszak jó, úgy kérjük ezt külön jelezzék.

Többféle tematika - részletes leírás a honlapon.
Programozó - KODU 3D-s programozási nyelv vagy micro:bit, AndroidApp - applikáció készítés
Minecraft - kezdőbbeknek és haladóbbaknak
Cool Tools Videó
Robotika  - mBot és Lego Boost
Bizniscool

Egész napos ár: 44.900 Ft
Az ár tartalmazza a különböző szakmai, játék és sport programokat, a pólót, valamint az ellátást (tízórai, ebéd, uzsonna) és az ÁFA-t.

Fél nap: 31.900 Ft
Az ár tartalmazza a szakmai programokat, pólót, valamint az ellátást (napszaktól függően tízórai vagy uzsonna) és az ÁFA-t.

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő. Arról, hogy egy adott időpontban indul-e a kiválasztott tábor, a kezdés előtt legkésőbb 2 héttel tájékoztatást adunk.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés