Logiscool ROBLOX Game Design tábor - Kispest
Logiscool ROBLOX Game Design tábor - Kispest
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. II. lh. 429
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705139156
Napközis ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
BÁRHOGY ALAKULJON IS AZ IDEI NYÁR, MI TUDUNK EGY JÓ PROGRAMOT A GYEREKEKNEK

Természetesen várjuk a kormányzati bejelentéseket, hogy milyen szabályozással lehet idén táboroztatni. Minden rendeletet, óvintézkedést be fogunk tartani! Amennyiben szükséges, módosítjuk a jelenleg meghirdetett időpontokat, egyeztetünk a jelentkezőkkel.

Iskolai táborainkról:

Időpontok: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig, a tábor típusától függően 9-17 óráig tartanak. Reggel 8:30-tól várjuk a gyerekeket, délután 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Félnapos táboraink:

A félnapos DÉLELŐTTI tábor 9 órától 12:30-ig, a félnapos DÉLUTÁNI pedig 13:30-tól 17:00 óráig tart.  A napszak beosztása, tehát az, hogy az adott félnapos tábor délelőtt vagy délután van azon a héten, a jelentkezésektől és csoportok kialakításától függ, tehát nem biztos, hogy automatikusan délelőtt lesz! Kérjük, ezt jelentkezéskor vegyék figyelembe! Igyekszünk azokat a csoportokat a délelőtti időpontra helyezni, ahol több félnapos tábor jelentkező van. Kérjük regisztrációkor a megjegyzés rovatban a kéréseket feltüntetni.

Helyszínek:

Az egész napos tábor során több helyszínt használunk: a Logiscool Kispest Iskola helyszínét, valamint a Bókay Park Uszoda és Strand területét, a Bókay Kalandpark területét, a környéken lévő játszóház (KAC-KAC), parkok, játszóterek és sportpálya nyújtotta lehetőségeket.

Szabadidős program egész napos táboraink esetében:

Az adott tematikájú "szakmai" program félnapos, a nap másik felében pedagógus táborvezetőink és képzett animátoraink különböző érdekes játékokkal és sportos programokkal, játszóház és kalandpark látogatással, strandolással várják diákjainkat.

Ellátás:

Egész napos tábor esetén: tízórai, kétfogásos meleg ebéd és uzsonna. Az ebédet az irodaház területén lévő étteremben biztosítjuk. Délelőtti félnapos tábor esetén tízórait, délutáni félnapos tábor esetén uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek. (Ebédet félnapos táboraink esetén külön térítés ellenében tudunk biztosítani.)

​FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést, amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek  szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad. Link: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition
Fontos: a WINDOWS/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő ehhez a táborhoz, JAVA EDITION verzió szükséges!


Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

Fizetés: a regisztrációt követően kapott előlegszámla alapján, 15.000,- Ft befizetésével tudjuk a jelentkezést biztosítani.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

COVID19

A COVID-19 okozta jelenlegi vírushelyzet miatt kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai szabályok betartására, az érvényben lévő jogszabályoknak és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásainak megfelelően.    

    A kurzusok, táborok során odafigyelünk a személyes higiéniára, melynek alapja a gyakori, alapos szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés, az arc érintésének kerülése, valamint a köhögési etikett betartása.

    A személyes higiénia alapvető szabályairól a kurzusra, táborba érkezők részletes, az adott korosztálynak megfelelő tájékoztatást kapnak.

    Az előírásoknak megfelelően az órák előtt és a csoportváltásoknál is fertőtlenítjük az eszközöket, emellett rendszeresen szellőztetjük a tantermeket és a közös helyiséget is.

    Iskolánkban kiscsoportos oktatás folyik, így maximum 12 fő (és egy oktató) tartózkodik egy időben egy teremben.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés