Logiscool ROBLOX Game Design tábor - Miskolc
Logiscool ROBLOX Game Design tábor - Miskolc
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706339293
Napközis ár
41 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A LOGISCOOL MISKOLC NYÁRI TÁBORAI IDÉN IS ELINDULNAK!

Természetesen várjuk a kormányzati bejelentést, hogy milyen szabályozással lehet idén táboroztatni. Minden rendeletet, óvintézkedést be fogunk tartani! Amennyiben szükséges, módosítjuk a jelenleg meghirdetett időpontokat és egyeztetünk a jelentkezőkkel.​

BÁRHOGY ALAKULJON IS AZ IDEI NYÁR, MI TUDUNK EGY JÓ PROGRAMOT A GYEREKEKNEK!

Miskolci napközis nyári táborunk 2016-os indulása óta több száz gyermek töltötte a nyarat nálunk - ők évről-évre boldogan térnek vissza hozzánk és magukkal hozzák a barátaikat is! 2021-ben ezúttal is 6 héten át június 28. és augusztus 6. között várjuk a 7 - 18 éves táborozni vágyókat!

- Időpontok: Táboraink ötnaposak, napközisek és hétfőtől péntekig tartanak. Egész napos tábor esetén 8:30 - 16:30 között, félnapos tábor esetén 8:30 - 12:00 között tartjuk táborainkat.

- Érkezés és távozás: Érkezni reggel 8 órától lehetséges és legkésőbb 17 óráig tudunk felügyeletet biztosítani.

- Egész napos tábor: A diákok a nap egyik felében a választott tábortematika szerinti szakmai programon vesznek részt, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. A szakmai program a Logiscool Miskolc programozóiskola tantermeiben zajlik, a kültéri foglalkozásokat (lézerharc, labdajátékok) jó idő esetén a szomszédos Népkertben (zöldövezet, játszóterek) szervezzük, rossz időjárási körülmények között benti, játékos elfoglaltságokkal készülünk az iskola épületében. A táborhét során a gyerekeket egy alkalommal szabadidős programként a játszóházba is elvisszük. Az öt tábornapban a résztvevő gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak. A szakmai és szabadidős programok időtartama minden tábornapon megegyezik (2 * 1.5 óra / program). Tapasztalt pedagógus táborvezetőink és lelkes animátoraink érdekes játékokkal és sportos programokkal várják a táborozókat!

- Félnapos tábor: Félnapos táborunkban a gyerekek táborjelentkezése csak a szakmai programra érvényes, valamint az étkezések közül egyedül a délelőtti tízórait tartalmazza. A szakmai program időtartama 2 * 1.5 óra / tábornap.

- Csoportlétszám: Egy tábori csoport elindítását minimum 6 fő jelentkezése esetén vállaljuk, egy csoport maximális létszáma 12 fő lehet. A létszámhatárok a járványügyi rendelkezések szerint változhatnak.

- Fizetés: A regisztrációt követően 15.000,- Ft értékben előlegszámlát állítunk ki, a jelentkezés ezen táborelőleg befizetésével válik véglegessé. A táborhelyeket csak azoknak a diákoknak áll módunkban fenntartani, akik nevére legalább az előlegösszeg beérkezett. A jelentkezés elfogadásakor megállapított tábordíj fennmaradó részét a táborhét első napjáig kérjük átutalni. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük ki.

- COVID-19: A világjárvány okozta jelenlegi vírushelyzet miatt kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai szabályok betartására, az érvényben lévő jogszabályoknak és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásainak megfelelően.

FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: a feltüntetett árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést (Computer/PC/Java edition), amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek szüksége van. A megvásárolt licence a vásárló tulajdonát képezi. A licence itt vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

Ha a választott nyári tábort mégsem tudjuk megtartani, lehetőséget biztosítunk másik időpont vagy tábortípus választására, vagy a befizetett előleg visszaigénylésére.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés