Logiscool Video Production tábor - Győr
Logiscool Video Production tábor - Győr
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9025 Győr, Rát Mátyás tér 2
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209374817
Napközis ár
42 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A LOGISCOOL GYŐR NYÁRI TÁBORAI IDÉN IS ELINDULNAK!

Természetesen várjuk a kormányzati bejelentést, hogy milyen szabályozással lehet idén táboroztatni. Minden rendeletet, óvintézkedést be fogunk tartani! Amennyiben szükséges, módosítjuk a jelenleg meghirdetett időpontokat, egyeztetünk a jelentkezőkkel.​

BÁRHOGY ALAKULJON IS AZ IDEI NYÁR, MI TUDUNK EGY JÓ PROGRAMOT A GYEREKEKNEK!

Győri nyári táborunk 2016-os indulása óta több 100 turnusban több ezer gyermek töltötte a nyarat nálunk. Ők nyárról-nyárra boldogan térnek vissza és hozzák barátaikat is - ezért is működünk telt házzal minden évben!

2021-ben is a szokásos 6 héten át július 5. és augusztus13. között, várjuk az 7-18 éves táborozni vágyókat!

Időpontok:Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától függően 8:30-16:30 óráig.

Érkezés és távozás: Érkezni 8:00-tól lehetséges és legkésőbb 16:40-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek. Kérjük, a regisztrációnál jelezzék gyermekük esetleges ételallergiáját! Orvosi igazolás alapján biztosítani tudjuk a laktózmentes vagy gluténmentes menüt.

Egész napos tábor: A diákok a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, valamint a közeli sportpályákat és parkokat. A szakmai foglalkozás és szabadidős program lehet délelőtt vagy délután, a pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található.

Szabadidős program: A programozás mellett a változatos szabadidős programok várják a gyerekeket: sport, szórakozás, kaland, hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg izgalmas program vár a gyerekekre Logiscool Győr táborunk szabadidős részében! Célunk, hogy a "szakmai programok", a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk megtornáztatása mellett figyelünk arra, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek.
A szabadidős program félnapos, az adott tematikájú szakmai program előtt vagy után (azaz délelőtt vagy délután) tartjuk. Tapasztalt pedagógus táborvezetőink és lelkes animátoraink különböző érdekes játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat!

Félnapos tábor: Félnapos táborunkban a diákok szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, mely lehet délelőtt (8:30-11:00), vagy délután (13:00-16:30). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: tízórai vagy uzsonna.


FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést (Computer/PC/Java edition), amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek  szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad. A licensz itt  vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

Virtuális tábor: a részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. A szükséges szoftvereket mi biztosítjuk. A szoftverek telepítésével kapcsolatban a tábor kezdete előtt tájékoztatást küldünk.

FIZETÉS: A regisztrációt követően kapott e-mailben található számlaszámra történő 10.000,- Ft befizetésével tudjuk a jelentkezést biztosítani.

Ha a választott tábort mégsem tudjuk megtartani, lehetőséget biztosítunk másik időpont vagy tábortípus választására, vagy a befizetett előleg visszaigénylésére.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

COVID19: A COVID-19 okozta jelenlegi vírushelyzet miatt kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai szabályok betartására, az érvényben lévő jogszabályoknak és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásainak megfelelően.

    A kurzusok, táborok során odafigyelünk a személyes higiéniára, melynek alapja a gyakori, alapos szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés, az arc érintésének kerülése, valamint a köhögési etikett betartása.  

    A személyes higiénia alapvető szabályairól a kurzusra, táborba érkezők részletes, az adott korosztálynak megfelelő tájékoztatást kapnak.  

    Az előírásoknak megfelelően az órák előtt és a csoportváltásoknál is fertőtlenítjük az eszközöket, emellett rendszeresen szellőztetjük a tantermeket és a közös helyiséget is.    

    Iskolánkban kiscsoportos oktatás folyik, így maximum 12 fő (és egy oktató) tartózkodik egy időben egy teremben.
    Amennyiben szükséges, a lehető leggyorsabban át tudunk állni az online oktatásra.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés