Logiscool mBot robotika tábor - Veszprém
Logiscool mBot robotika tábor - Veszprém
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304447334
Napközis ár
35 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% csoportkedvezmény, 5% saját diák kedvezmény, 5% korai jelentkezők kedvezménye, 10% összevonhatóság
Ajánlott életkor
9-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A táborozók tipikus robotikai problémák (például tájékozódás, akadályok elkerülése, vonalkövetés) megoldásán keresztül nemcsak alapvető programozási tudást szereznek, de érdekes és hasznos robotikai ismeretekhez is jutnak (szerzorok és motorok típusai, alapvető működéskülönbségek, és mindezek feldolgozása, valamint vezérlése mikroprocesszorral).

Mit fognak elsajátítani a táborban?

algoritmikus gondolkodás
programozási alapismeretek
a robotika alapelvei
mBot robot programozása
Mi kell a táborhoz?

A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk.

Kinek ajánljuk? - Javasolt korosztály: 10-14 évesek

A korosztályból bárkinek, aki érdeklődik a robotprogramozás iránt, de nem tud még programozni. Az első két nap programozási alapismeretekkel kezdődik a tábor.

Egész napos tábor:
Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig, 8:30-16:00 óráig tartanak. A nap szakmai részét a Logiscool Veszprém tantermeiben töltik a táborozók, a nap másik felében pedig gyakorlott táborvezetőnk és animátoraink játékokkal és különböző sport programokkal várják diákjainkat. Táborozóink részére ebédet biztosítunk. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Félnapos tábor:
A félnapos délelőtti tábor 8:30-12:00-ig tart. A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Veszprém, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon.

Külső helyszínek:
Az egész napos táborok esetében több helyszínt használunk időjárástól és adott héttől függően (heti egy alkalom). A Logiscool Veszprém iskolát és környezetét, taliándörögdi Kincsesházat, taliándörögdi Lovas és Sportegyesületet, valamint a Sobri Jóska Élményparkot. A külső helyszíneken játékos és sportprogramok, valamint kreatív animátorok várják a tábor résztvevőit. A Sobri Jóska Élménypark meglátogatása során az ár tartalmazza a játszótér, a tutajok, a sportpályák (foci- és röplabda pálya), a vízi akadálypályák, az új vízi élménypark, a Hámori- strand, az erdei pihenőhelyek, az állatsimogató és a tűzrakó helyek használatát. A további fizetős játékok árát, valamint a tömegközlekedés költségét a tábordíj nem tartalmazza! (A Sobri Jóska Élménypark és Logiscool Programozó Iskola együttműködése eredményeképpen diákjainknak lehetősége van Sobri karszalag (eredeti ár: 5.000Ft) kedvezményes megvásárlására. A kedvezmény mértéke: 50% (2.500Ft).

Ellátás:
Az egész napos tábor esetén az ebédet az Egyetemi Étteremben fogyasztják el a gyerekek. Erre félnapos diákjainknak is lehetősége van önköltségen. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Ajándék: Táborozóink a rengeteg tudás és élmény mellett Logiscool ajándékokkal (Logiscool póló, nyakpánt, karszalag, stb.) is gazdagodnak!

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.
A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés