Minecraft "otalvós" tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Tóth László sétány 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305588529
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Minecraftot a gyerekek milliói játsszák világszerte. Ahhoz, hogy megértsük eme őrületet, a „felnőtteknek” a legora kell gondolni. Mindenki rengeteget építgetett ezzel a szuper kockákból álló játékkal. Na most képzeljük el azt, hogy a lehetőségeknek itt tényleg csak a kreativitás szab határt.
A gyerekek együtt építhetnek fel bármilyen világot, amit csak elképzelnek, és mind ezt együtt 30-an, a táborban egy külön erre a célra bérelt szerveren. Különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat. PVP verseny és kreatív építő kihívás.
Együtt 30-an kell túlélő módban legyőzni egymás segítésével a misztikus sárkányt, vagy átvészelni a MOB Arénát. Kell még ennél jobb? Szerintünk nem. Kreativitás, gyorsaság, logika, ügyesség és csapatjáték kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

Programozás alapjainak megismerése:

Egyre több nemzetközi kezdeményezés van arra, hogy a gyerekek minél hamarabb meg kell, hogy ismerkedjenek a programozás világával. Ugyanis hihetetlen hatékonyan fejleszti a logikus gondolkodás és az algoritmikus szemlélet kialakítását.
Természetesen itt nem a C#, vagy Java programnyelvet kell érteni, amikor utasítások végeláthatatlan sorozatát kell egy programhoz megalkotni. Ebben a táborban olyan oktató és fejlesztő játékokkal foglalkoznak a gyerekek, ahol a saját korosztályuknak megfelelően játékos formában ugyan, de valóban programoznak, és mit sem tudnak arról, hogy ezalatt megismerik az alapokat. Az ismétlést, feltételes elágazást csak, hogy néhányat említsünk. Saját játékprogramot készítünk Scratch nyelven.

Szállás: 2-4 fős kulturált önálló tusolóval és wc-vel rendelkező szobák
Táborvezetők: Molnár Árpád Szilveszter, Koller István
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés