Logiscool Minecraft tábor - Veszprém
Logiscool Minecraft tábor - Veszprém
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304447334
Napközis ár
35 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% csoportkedvezmény, 5% saját diák kedvezmény, 5% korai jelentkezők kedvezménye, 10% összevonhatóság
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Az egyik legnépszerűbb táborunk a Minecraft tábor, ahol a táborozók megismerkednek a redstone által nyújtott szinte végtelen lehetőségek fontos részeivel, virtuális összetett áramkörök segítségével vezérelhető, mechanikus szerkezeteket építenek. A tábor utolsó napján önállóan építenek egy interaktív kalandpályát, tele redstone által vezérelt csapdákkal.

Mit fognak elsajátítani a táborban?

alapvető mérnöki gondolkodásmód
automata rendszerek tervezése és építése
Redstone használat
Mi kell a táborhoz?

Minden táborozónak szüksége lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Ha még nincs, itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en/store/minecraft. Figyelem! WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő a táborhoz!!

Kinek ajánljuk? - Javasolt korosztály: 6-16 évesek

Azoknak, akik ismerik a Minecraft világot és szeretnének az építésen túl a redstone által nyújtott lehetőségekkel megismerkedni, vagy továbbfejleszteni tudásukat. Új izgalmas feladatok várják azokat a diákokat is, akik korábban részt vettek hasonló táborban.

Egész napos tábor:
Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig, 8:30-16:00 óráig tartanak. A nap szakmai részét a Logiscool Veszprém tantermeiben töltik a táborozók, a nap másik felében pedig gyakorlott táborvezetőnk és animátoraink játékokkal és különböző sport programokkal várják diákjainkat. Táborozóink részére ebédet biztosítunk. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Félnapos tábor:
A félnapos délelőtti tábor 8:30-12:00-ig tart. A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Veszprém, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon.

Külső helyszínek:
Az egész napos táborok esetében több helyszínt használunk időjárástól és adott héttől függően (heti egy alkalom). A Logiscool Veszprém iskolát és környezetét, taliándörögdi Kincsesházat, taliándörögdi Lovas és Sportegyesületet, valamint a Sobri Jóska Élményparkot. A külső helyszíneken játékos és sportprogramok, valamint kreatív animátorok várják a tábor résztvevőit. A Sobri Jóska Élménypark meglátogatása során az ár tartalmazza a játszótér, a tutajok, a sportpályák (foci- és röplabda pálya), a vízi akadálypályák, az új vízi élménypark, a Hámori- strand, az erdei pihenőhelyek, az állatsimogató és a tűzrakó helyek használatát. A további fizetős játékok árát, valamint a tömegközlekedés költségét a tábordíj nem tartalmazza! (A Sobri Jóska Élménypark és Logiscool Programozó Iskola együttműködése eredményeképpen diákjainknak lehetősége van Sobri karszalag (eredeti ár: 5.000Ft) kedvezményes megvásárlására. A kedvezmény mértéke: 50% (2.500Ft).

Ellátás:
Az egész napos tábor esetén az ebédet az Egyetemi Étteremben fogyasztják el a gyerekek. Erre félnapos diákjainknak is lehetősége van önköltségen. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Ajándék: Táborozóink a rengeteg tudás és élmény mellett Logiscool ajándékokkal (Logiscool póló, nyakpánt, karszalag, stb.) is gazdagodnak!

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.
A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés