PEOPLE TEAM | Gamertábor
PEOPLE TEAM | Gamertábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
129 000 Ft
Napközis ár
59 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesókedvezmény
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap) 1. Turnus
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (7 nap) 2. Turnus
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 3, szombat (7 nap) 3. Turnus
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap) 4. Turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A felügyeletet turnusonként 70-80 táboroztató látja el, tehát 5-6 táborozó gyerekre jut egy táboroztató. Ez nem iskola, de még csak nem is olyan tábor. Itt mindenki a barátod és a partnered. A táboroztatók rengetegen táborozókként kezdték: tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is nagyszerű hangulatban. Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat! Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni! S hogy ki ez a 70-80 lelkes fiatal turnusonként? Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok kipróbált táboroztatók. A tanárok a témafoglalkozásokat vezetik. A táborvezetők koordinálják és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat. Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek dobják fel a punnyadós őszi napokat, miközben már a következő évi táborozást tervezed. Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy ugyanolyan, néha pedig visszafogott és meghökkentő fazonok nyaralnak együtt. És ez így jó. A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire sok mogorva felnőttnek erre esélye sem volt. 3 tábori orvos vigyáz az egészségünkre. Kulcsfontosságú és elengedhetetlen az állandó jelenlét. Ha valaki megbetegszik, gond egy szál se: biztos, gyors, jó kezekben van. Ritkán történnek balesetek, de ha mégis, azonnal érkezik a segítség. A tábori dokik majdnem mindenre azonnal képesek gyógyírral szolgálni. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.
Leírás
Gamertáborunkba várjuk a jövő e-sportolóit!
Minecraft, Scrap Mechanic, Fortnite, Among Us, Rocket League, Genshin Impact!
Ismerősen cseng? Próbáljuk ki, és játsszunk egy vagy több héten át együtt, minden délelőtt! 

Ha agyadra ment az unalom vagy a karantén, nyomás szórakozni és fejlődni egy tuti közösségben!Ez az e-sport-tábor neked és a barátaidnak szól: játékismeret, csapatjáték és sportpszichológia Lucky Block-kalandokkal, Race/Wall PvP-bajnoksággal, adventure-, puzzle-, parkour-kihívásokkal és kiváló ütközetekkel. Csapatos és egyéni PvP-csatákban is játszhattok.A PEOPLE TEAM-tábor és azon belül a gamerszekció persze nem kizárólag a számítógépes játékokra összpontosít: a játék hatásainak helyes kezelését támogató készségeket is elsajátíthattok majd.
Ugyanis minden gamer életében fontos az egészség, az optimális egyensúly és a pszichológiai felkészültség. Így lesz egyben próbatétel, ismeretszerzés és nívós közösségépítés is a PT nyári gamertábora. A hardvert és a szoftvereket mi biztosítjuk, a küzdőszellemet viszont ti hozzátok! Irány a nyár, amelyet a számtalan szórakoztató esemény és buli tesz még színesebbé!

Jelentkezni itt lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 24–30.
(2) július 31. – augusztus 6.
(3) augusztus 7–13.

Ez nem csak gamertábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve az állatbemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig. A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is belekukkanthattok. Az itt kötött barátságokról pedig még nem is szóltunk!A tábori csapatok este össztábori rangadókon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL TIZENÉVESEKNEK – vasárnaptól szombatig.
A tábor értetek van: öt-hat táborozó gyerekre jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak kiemelt kedvezménnyel.Játékra fel!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés