PEOPLE TEAM | Programozótábor
PEOPLE TEAM | Programozótábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
129 000 Ft
Napközis ár
59 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesókedvezmény
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap)
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (7 nap)
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 3, szombat (7 nap)
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A felügyeletet turnusonként 70-80 táboroztató látja el, tehát 5-6 táborozó gyerekre jut egy táboroztató. Ez nem iskola, de még csak nem is olyan tábor. Itt mindenki a barátod és a partnered. A táboroztatók rengetegen táborozókként kezdték: tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is nagyszerű hangulatban. Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat! Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni! S hogy ki ez a 70-80 lelkes fiatal turnusonként? Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok kipróbált táboroztatók. A tanárok a témafoglalkozásokat vezetik. A táborvezetők koordinálják és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat. Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek dobják fel a punnyadós őszi napokat, miközben már a következő évi táborozást tervezed. Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy ugyanolyan, néha pedig visszafogott és meghökkentő fazonok nyaralnak együtt. És ez így jó. A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire sok mogorva felnőttnek erre esélye sem volt. 3 tábori orvos vigyáz az egészségünkre. Kulcsfontosságú és elengedhetetlen az állandó jelenlét. Ha valaki megbetegszik, gond egy szál se: biztos, gyors, jó kezekben van. Ritkán történnek balesetek, de ha mégis, azonnal érkezik a segítség. A tábori dokik majdnem mindenre azonnal képesek gyógyírral szolgálni. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.
Leírás
Informatikai és programozótábor a PEOPLE TEAM-mel!
A holnap szakembereit készítjük fel a saját jövőjükre: táborozóink leglelkesítőbb, legmotiválóbb tulajdonságát szolgáljuk ki – a kíváncsiságukat.
Az új korszak ígérete és technológiája már velünk él: szemlélődjünk, ismerjük meg, vegyünk részt benne közösen – észleljünk és alkossunk!
Válaszokat és alkalmazható szakmai jártasságot kutatunk a táborozókkal szövetségben. A diákok tudásvágyát és érdeklődését a gyakorlatban elégítjük ki, nem pedig a tantermen kívül már érvénytelen frázisokkal. A tematikák tárháza kimeríthetetlen.
Az előre kigyűjtött projektek és területek mátrixában a fiatalok tudásszomja a kalkulus, a felismerés pedig a kulcs: faggatózni, megérteni, haladni – ez az aktív hálózat garantálja a folyamatosságot és a sikert.Steve Jobs is volt kölyök: légy kreatív, alkoss olyat, ami még senkinek nem jutott eszébe! Az informatikatáborban minden számítógépre jut ezer ötlet, egy billentyűzet és egy gyerek: a foglalkozásokra saját, vadiúj gépet kapsz.Számtech oktatóink, informatikusaink turnusonként 20-25 táborozót várnak programozni. A legjobb dolgok lelkesedésből születnek: a csoportvezetők először a jelentkezőket kérdezik, kit mi érdekel, aztán velük együtt összeállítják az 5-6 fős témacsoportokat, jóllehet igazából mindenki egyénileg, saját tempóban dolgozhat majd.Ha érdekel a kompetitív programozás, a Scratch, illetve a C++ vagy a C# nyelvek, ha szeretnél 2D-ben vagy 3D-ben animálni, weboldalt építeni, esetleg valami egészen elszállt ötletet megvalósítani, akkor itt a helyed. Rövid elméleti bevezető után már egyénileg is rálelsz a saját utadra, a határ pedig a csillagos ég.

A tábor utolsó napján a kockák is tudáspróbát tehetnek: van, aki tesztet ír, van, aki gyakorlati megbízást teljesítve tájékozódhat, honnan hova jutott. Az értékelést infósaink is dicsérő oklevél formájában kapják meg.Ez nemcsak tábor, hanem egyben egy másik dimenzió is. A szuper társaságról és a millió élményről nem is szólva.

Jelentkezni itt lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 24–30.
(2) július 31. – augusztus 6.
(3) augusztus 7–13.

Persze ez nem csak infótábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.
A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.Táborozóinkkal a jövőbe tartunk!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés