Play & Think tábor
Play & Think tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8617 Kőröshegy, Petőfi Sándor u. 87.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303227132
+36305932909
Bentlakásos ár
45 000 Ft
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
11-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Fő oktatóink: Nagy Tibor 2011-ig az ELTE megbízott oktatója, azóta a Szent László Gimnázium informatika tagozatának vezetője és tanára vagyok, több mint 10 év oktatói tapasztalattal. Tehetséggondozó szakkör keretében foglalkozik diákjaival. Kangyerka András 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, 1987-ben kezdtem tanítani. Az elmúlt évtizedekben részben oktatási intézményekben, részben az iparban dolgoztam, oktatási feladataimat gimnáziumi (informatika oktatás) illetve műszaki szakközépiskolai környezetben láttam el. Jelenleg a Pataky István Szakgimnáziumban dolgozom, RaspberryPi, Arduino eszközök használatát, illetve Scratch és Python nyelven történő programozását is oktatom. Csányi Petra Az ELTE-n végeztem matek-infó tanárként. Szakmai gyakorlatom óta a Kőbányai Szent László Gimnáziumban, illetve a PPKE tanítóképzőjében tanítok. Évek óta részt veszek különböző táborokban segítőként, oktatóként. Hiszek abban, hogy a gondolkodás öröm, s ezt az örömöt tanulás során is el lehet érni. Egy élményben, sikerélményben gazdag és szabad tanulás során. Fedezzük fel együtt a modern világot a Play&Think Táborban! Fábián Kata Az ELTE-n végeztem matematika-informatika tanárként. Azóta a Budapest I. Kerületi Batthyány Lajos Általános Iskolában tanítok informatikát, illetve a PPKE tanítóképzőjében matematikát és módszertant. Nekem a legfontosabb, hogy a gyerekek úgy sajátítsanak el informatikai és kevésbé informatikai tudást, kompetenciákat, hogy közben szinte észre se vegyék. "Játsszunk, alkossunk, kreatívkodjunk együtt!" Tarcsi Ádám - Vendégelőadó Az ELTE Informatikai Kar Stratégiai Biztosa, az EIT Digital Internet of Things Innovációs Laborjának vezetője, korábban a Digital Factory Startup Akcelerátorban dolgozott projektmenedzserként, valamint az EIT Digital Budapest Pre-akcelerációs startup programját vezette, jelenleg is oktatója a Startup ELTE-seknek kurzusnak, az iHub.eu európai startup akcelerátor hálózat társalapítója.
Leírás
Play&Think: több mint informatika tábor! Egy tábort, ami azon túl, hogy programozási készségeket ad, segít abban, hogy felnőttként merj lépni, megvalósítani az álmaidat, akár saját vállalkozás alapításával. Találd meg önmagad, kommunikálj és dolgozz együtt másokkal!
A programozáson kívül rengeteg kreatív, izgő-mozgó, kikapcsoló programokon vehetsz részt. Cool eszközökkel, programokkal találkozhatsz: robotok, 3D nyomtató, IoT, GPS alapú lokációs játék s miegymás.

A tábori oktatók informatikatanárok, akik különböző budapesti iskolákból jöttek, mint pl. a Szent László Gimnázium informatika tagozatáról. Az oktatókon kívül egyetemi vendégelőadó, nyelvoktató és ifik is részt vesznek majd a tábor lebonyolításában.
Szállásunk a kőröshegyi erdei iskolában lesz, egy csendes faluban, közel a Balatonhoz. https://www.tortenetipark.hu/index.html

Ha még nem találkoztál programozással, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ha már ismerős a dolog, akkor pedig új eszközökkel találkozhatsz, s tudásod tovább mélyítheted!
A táborban kisebb csoportokban dolgozunk (vagyis játszunk), melyek érdeklődéstől és előképzettségtől függően kerülnek beosztásra.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés