Robotprogramozó nyári tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1024 Budapest, Margitsziget Hajós Alfréd sport uszoda
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703850365
Napközis ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
„Írd meg életed első programját!”

A programozás nem csak érthetetlen szavak és szimbólumok kavalkádja, komoly logikai és strukturált gondolkodást igényel, ami elengedhetetlen a mai technológiávaltúlfűtött világunkban.

Ennek elsajátítására kínál lehetőséget a robot programozással foglalkozó nyári táborunk, ahol játszva sajátíthatják el a gyerekek ezt a mindennapi életben fontos és hasznos készséget. És mindez a LEGO education által kifejlesztett Mindstorms EV3 típusú robotokkal játszva történik!

Az összeszerelés segíti a gyerekek térlátását,  mechanikai érzékét és finom motorikáját, leköti kreatív energiájukat és olyan robotot tudnak készíteni, amik képesek lesznek járni, beszélni és gondolkodni, amelyek teljesítenek bármilyen parancsot, amit a robot főnöke és irányítója csak el tud képzelni. Az irányítás egyszerű ikon alapú programozói felületen történik, így az informatikai világban járatlanok is könnyen és gyorsan el tudják sajátítani a szoftverfejlesztés alapjait.

Az érdeklődő gyerekek megtanulhatják, hogy néhány egyszerű alkatrészből hogyan alkothatnak egy számítógéppel vagy telefonnal irányítható robotot, autót, mozgásérzékelőt vagy akár egy szélerőművet.

A táborban nem csak programozni fog megtanulni a résztvevő lurkó, hanem megismerkedhet a robotika alapjaival, így szuper képességek birtokába kerül! A szellemi aktivitás mellett fontosnak tartjuk a fizikai mozgást is, így a programozások szüneteiben lehetősséget biztosítunk profi úszásoktatóval (úszás csak az augusztus 3-7-ig tartó táborban) a gyerekek kikapcsolódására. Ezzel a finom egyensúllyal a gyermeknek egy óriási élményben lehet része a nyár folyamán, és még a strandolást sem kell kihagynia!

Egyhetes táboraink hétfőtől péntekig  9,00 órától17,00 óráig tartanak.

Teljes ellátást biztosítunk a tábor résztvevőinek (tízórai, ebéd, uzsonna, egész nap gyümölcs és folyadék). Kérem gyermeke valamilyen ételérzékenységét a jelentkezéskor mindenképp jelezze felénk, hogy megfelelő étellel készülhessünk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés