POD-IT SAKKAKADÉMIA szellemi kreativitás fejlesztő tábor
POD-IT SAKKAKADÉMIA szellemi kreativitás fejlesztő tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest, Százados út 8-10
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
29 800 Ft
Napi tábor ár
6 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% Early Bird kedvezmény, 1000 Ft testvérkedvezmény, 15% táborismétlő kedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A POD-IT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
Podit Sakkakadémia szellemi kreativitás fejlesztő tábor

Napközis tábor 6-12 éves gyermekek számára a POD-IT Gyermek Akadémián.
Mert egy nyári tábor lehet szórakoztató és fejlesztő is egyben!

- Egész napos kreatív szellemi és mozgásos feladatok
- Napi négyszeri étkezés (gyümölcs és zöldség is)
- Egyedi, inspiratív környezet
- Szabadtéri mozgásos feladatok
- Önbizalom növelő trófea minden résztvevő gyermek számára

Kinek ajánljuk?
Tudatos Szülőként szeretné, ha gyermekének egy élményszerű és változatosan szórakoztató nyári élményben legyen része, amelyben ráadásul játékosított formában a digitális korban legfontosabb alapkompetenciáit is fejlesztjük?
Akkor Önöknek ajánljuk a Podit Sakkpalota tábort!  
A POD-IT Sakkakadémia tábor a nemzetközi és magyar szakmai díjak és elismerések sorát elnyerő Sakkpalota program továbbfejlesztett 4K-s változatával, egy különleges fantáziavilág segítségével, játékosított, szórakoztató formában fejlesztjük a táborba beíratott gyermekek kreativitását, vizuális gondolkodását, mozgáskoordinációját. Mindezekhez a sakk stratégiai táblajáték szabályai, bábjai és világa jelenti az alapot, de a feladatok, játékok sokszínűsége, messze túlmutat a 64 mező világán, és a digitális kor ingereihez szokott gyermekek számára kínál olyan egésznapos szellemi és fizikai elfoglaltságot, amelyben végig örömüket lelik.  

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert speciálisan a digitális korban gyakorlatilag minden gyermeknél fellépő gondolkodásbéli hiányosságok pótlására dolgoztuk ki, eredményességét pedig számos hazai és nemzetközi szakmai elismerés bizonyítja.  

Miért ad többet a mi programunk, mint a legtöbb nyári napközis tábor?
Mert egy olyan innovatív oktatási programot alkalmazunk, amely a játék iránti ösztönös vonzódást alapul véve egy nagyon gyorsan megtanulható stratégiai táblajáték, a sakk alapszabályait felhasználva vezeti át a gyerekeket a rendszerben gondolkodásnak a mindennapi életükre és a tanulásra történő kiterjesztéséhez.

Fontos tudnivalók a táborról:
Sakktudás: A táborban való részvételhez nem szükséges előzetes sakktudás, a differenciált foglalkozásokon a kezdőkkel külön foglalkoznak szakembereink, a korábban is sakkozó gyerekeknek pedig a tudásuk fejlesztésének megfelelő foglalkozásokat tartunk.

Napi program: Minden nap 8.00 – 9.00 óra között van a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet a gyerekekért jönni.

Étkezés: Gyermeke számára napi 4-szeri étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, gyümölcsevés, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a POD-IT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az Aréna Pláza és a Puskás Ferenc Stadion tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
Cím: POD-IT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10) térkép

Mit tartalmaz az ár?
- Részvétel a képességfejlesztő Sakkpalota, a Sakktivity és a POD-IT Sakkakadémia foglalkozásokon
- Napi négyszeri étkezés (meleg ebéddel)
- Otthon és az iskolában is végezhető tanulást segítő, koncentrációt fokozó, memóriát javító gyakorlatok elsajátítását
- A hét folyamán minden gyermek számára legalább egy önbizalomnövelő trófea elnyerését
- Oktatóremi és szabadtéri mozgásos programokat

Turnusok:
1. június 25-29.
2. július 2-6.
3. július 9-13.
4. július 16-20.
5. július 23-27.
6. július 30 – augusztus 3.
7. augusztus 20-24.
8. augusztus 27-31.

Képességfejlesztő Sakkpalota foglalkozások: A Sakkpalota fantázia világának és lakóinak megismerése, meseterápia, finommotorika, a téri tájékozódás, a tanulási szokások, memória, összpontosítóképesség fejlesztése, a sakk játék szabályainak, motívumainak és stratégiai elemeinek megismerése.

Sakktivity foglalkozások: Asszociativity, avagy az asszociációs sakk-kód megfejtése, Világjáró huszárok, Lőj gólt a Királynak!, Négy sakk között, Sakkstaféta, Jó dobás!, Őrült királynők tánca, Sakk-kész-lett?, Sakkturi, Ész, hová mész?, Fut robog a sakkos kocsi, Sakktolvajok és sakkcsőszök, Szigetközi sakkjárat stb.

POD-IT Sakkakadémia foglalkozások: Klasszikus sakkmotívumok és sakkváltozatok megismerése, Dzsungel-sakk, Franciasakk, Csillag sakk, Hexasakk, Világjáró, Trapp, Hippodrom, Őrjárat, Viking sakk, Progresszív sakk, Hazafutás, Lavina sakk, Szenet, Árnyék sakk, Világító sakk, Lovagi torna stb.

További információk és jelentkezés: podit.hu
email: hello@podit.hu
telefon: +36303522232
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés