SAKKTIVITY szellemi kreativitás fejlesztő tábor
SAKKTIVITY szellemi kreativitás fejlesztő tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest, Százados út 8-10
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
59 800 Ft
Napi tábor ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
2024. júl 8, hétfő - 2024. júl 12, péntek (5 nap) Sakkpalota 4K szellemi kreativitás fejlesztő tábor 1
2024. júl 15, hétfő - 2024. júl 19, péntek (5 nap) Sakkpalota 4K szellemi kreativitás fejlesztő tábor 2
2024. júl 29, hétfő - 2024. aug 2, péntek (5 nap) Sakkpalota 4K szellemi kreativitás fejlesztő tábor 3
2024. aug 26, hétfő - 2024. aug 30, péntek (5 nap) Sakkpalota 4K szellemi kreativitás fejlesztő tábor 4
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A PODIT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
SAKKPALOTA 4K szellemi kreativitás fejlesztő tábor

Napközis tábor 6-12 éves gyermekek számára a PODIT Gyermek Akadémián.
"Mert egy tábor lehet szórakoztató és fejlesztő is egyben!"

- Egész napos kreatív szellemi és mozgásos feladatok
- Napi háromszori étkezés (gyümölcs és zöldség is)
- Egyedi, inspiratív környezet
- Szabadtéri mozgásos feladatok
- Önbizalom növelő trófea minden résztvevő gyermek számára

Kinek ajánljuk?
Tudatos Szülőként szeretné, ha gyermekének egy élményszerű és változatosan szórakoztató nyári élményben legyen része, amelyben ráadásul játékosított formában a digitális korban legfontosabb alapkompetenciáit is fejlesztjük?
Akkor Önöknek ajánljuk a PODIT Sakkpalota tábort!
A PODIT Sakkakadémia tábor a nemzetközi és magyar szakmai díjak és elismerések sorát elnyerő Sakkpalota program továbbfejlesztett 4K-s változatával, egy különleges fantáziavilág segítségével, játékosított, szórakoztató formában fejlesztjük a táborba beíratott gyermekek kreativitását, vizuális gondolkodását, mozgáskoordinációját. Mindezekhez a sakk stratégiai táblajáték szabályai, bábjai és világa jelenti az alapot, de a feladatok, játékok sokszínűsége, messze túlmutat a 64 mező világán, és a digitális kor ingereihez szokott gyermekek számára kínál olyan egész napos szellemi és fizikai elfoglaltságot, amelyben végig örömüket lelik.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert kifejezetten a digitális korban gyakorlatilag minden gyermeknél fellépő gondolkodásbéli hiányosságok pótlására dolgoztuk ki, eredményességét pedig számos hazai és nemzetközi szakmai elismerés bizonyítja.

Miért ad többet a mi programunk, mint a legtöbb nyári napközis tábor?
Mert egy olyan innovatív oktatási programot alkalmazunk, amely a játék iránti ösztönös vonzódást alapul véve egy nagyon gyorsan megtanulható stratégiai táblajáték, a sakk kereteit felhasználva alakítja ki a gyerekekben azt a készséget, hogy az elsajátított rendszerben való gondolkodást a mindennapi életükben és a tanulásban is alkalmazzák.

Fontos tudnivalók a táborról:
Sakktudás: A táborban való részvételhez nem szükséges előzetes sakktudás, a differenciált foglalkozásokon a kezdőkkel külön foglalkoznak szakembereink, a korábban is sakkozó gyerekeknek pedig a tudásuk fejlesztésének megfelelő foglalkozásokat tartunk.

Napi program: Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés: Gyermeke számára napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a PODIT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az Aréna Pláza és a Puskás Aréna tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím: PODIT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10)

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel a képességfejlesztő Sakkpalota foglalkozásokon
– Napi háromszori étkezés (meleg ebéddel)
– Otthon és az iskolában is végezhető tanulást segítő, koncentrációt fokozó, memóriát javító gyakorlatok elsajátítását
– A hét folyamán minden gyermek számára legalább egy önbizalomnövelő trófea elnyerését
– Oktatótermi és szabadtéri mozgásos programokat

Képességfejlesztő Sakkpalota foglalkozások: A Sakkpalota fantázia világának és lakóinak megismerése, meseterápia, finommotorika, téri tájékozódás, tanulási szokások, memória, összpontosítóképesség fejlesztése, a sakkjáték szabályainak, motívumainak és stratégiai elemeinek megismerése

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információk és jelentkezés: podit.hu
email: hello@podit.hu          telefon: +36303522232
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés