SAKKTIVITY szellemi kreativitás fejlesztő tábor
SAKKTIVITY szellemi kreativitás fejlesztő tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest, Százados út 8-10
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
35 800 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% Early Bird kedvezmény, 1000 Ft testvérkedvezmény, 5% táborismétlő kedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A POD-IT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
SAKKTIVITY szellemi kreativitás fejlesztő tábor

Napközis tábor 6-12 éves gyermekek számára a Pod-IT Gyermek Akadémián.
"Mert egy tábor lehet szórakoztató és fejlesztő is egyben!"

- Egész napos kreatív szellemi és mozgásos feladatok
- Napi négyszeri étkezés (gyümölcs és zöldség is)
- Egyedi, inspiratív környezet
- Szabadtéri mozgásos feladatok
- Önbizalom növelő trófea minden résztvevő gyermek számára

Kinek ajánljuk?
Tudatos Szülőként szeretné, ha gyermekének egy élményszerű és változatosan szórakoztató nyári élményben legyen része, amelyben ráadásul játékosított formában a digitális korban legfontosabb alapkompetenciáit is fejlesztjük?
Akkor Önöknek ajánljuk a Pod-IT Sakkpalota tábort!
A Pod-IT Sakkakadémia tábor a nemzetközi és magyar szakmai díjak és elismerések sorát elnyerő Sakkpalota program továbbfejlesztett 4K-s változatával, egy különleges fantáziavilág segítségével, játékosított, szórakoztató formában fejlesztjük a táborba beíratott gyermekek kreativitását, vizuális gondolkodását, mozgáskoordinációját. Mindezekhez a sakk stratégiai táblajáték szabályai, bábjai és világa jelenti az alapot, de a feladatok, játékok sokszínűsége, messze túlmutat a 64 mező világán, és a digitális kor ingereihez szokott gyermekek számára kínál olyan egész napos szellemi és fizikai elfoglaltságot, amelyben végig örömüket lelik.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert kifejezetten a digitális korban gyakorlatilag minden gyermeknél fellépő gondolkodásbéli hiányosságok pótlására dolgoztuk ki, eredményességét pedig számos hazai és nemzetközi szakmai elismerés bizonyítja.

Miért ad többet a mi programunk, mint a legtöbb nyári napközis tábor?
Mert egy olyan innovatív oktatási programot alkalmazunk, amely a játék iránti ösztönös vonzódást alapul véve egy nagyon gyorsan megtanulható stratégiai táblajáték, a sakk kereteit felhasználva alakítja ki a gyerekekben azt a készséget, hogy az elsajátított rendszerben való gondolkodást a mindennapi életükben és a tanulásban is alkalmazzák.

Fontos tudnivalók a táborról:
Sakktudás: A táborban való részvételhez nem szükséges előzetes sakktudás, a differenciált foglalkozásokon a kezdőkkel külön foglalkoznak szakembereink, a korábban is sakkozó gyerekeknek pedig a tudásuk fejlesztésének megfelelő foglalkozásokat tartunk.

Napi program: Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés: Gyermeke számára napi 4-szeri étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, gyümölcs evés, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a Pod-IT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az Aréna Pláza és a Puskás Ferenc Stadion tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím: Pod-IT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10)

Mennyibe került?
A hétfőtől péntekig tartó tábor díja: 29.800 Ft
Félnapos tábor (8.00-12.30), elsősorban óvodásoknak: 19.800 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyermek
5 % Early bird kedvezmény május 25-ig a teljes összeg befizetésével beiratkozva.
5 % Táborismétlő kedvezmény több hetes részvétel esetén.

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel a képességfejlesztő Sakkpalota, a Sakktivity és a Pod-IT Sakkakadémia foglalkozásokon
– Napi négyszeri étkezés (meleg ebéddel)
– Otthon és az iskolában is végezhető tanulást segítő, koncentrációt fokozó, memóriát javító gyakorlatok elsajátítását
– A hét folyamán minden gyermek számára legalább egy önbizalomnövelő trófea elnyerését
– Oktatótermi és szabadtéri mozgásos programokat

Turnusok:
július 20-24.
július 27-31.
augusztus 3-7.
augusztus 24-28.

Képességfejlesztő Sakkpalota foglalkozások: A Sakkpalota fantázia világának és lakóinak megismerése, meseterápia, finommotorika, téri tájékozódás, tanulási szokások, memória, összpontosítóképesség fejlesztése, a sakkjáték szabályainak, motívumainak és stratégiai elemeinek megismerése

Pod-IT Sakkakadémia foglalkozások: Klasszikus sakkmotívumok és sakkváltozatok megismerése, Dzsungel-sakk, Franciasakk, Csillag sakk, Hexasakk, Világjáró, Trapp, Hipodrom, Őrjárat, Viking sakk, Progresszív sakk, Hazafutás, Lavina sakk, Szenet, Árnyék sakk, Világító sakk, Lovagi torna stb.

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információk és jelentkezés: podit.hu
email: hello@podit.hu
telefon: +36303522232
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés