Sakkovi a Kisvakond Játszókuckóban
Sakkovi a Kisvakond Játszókuckóban
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1126 Budapest, Agárdi út 14/A
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304442303
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
5-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Nyári táboraink lehetőséget biztosítanak a 3-16 éves gyerekeknek a nyári szabadidő hasznos eltöltésére. Ugyanakkor a sakkot már versenyszerűen űző gyerekek kihasználva az iskolamentes időszakot, intenzív nyári sakktáborban játszva fejleszthetik a sakktudást.
Egy-egy turnus alatt az óvodások, kisiskolások napi gyakorlással, játszva ismerhetik meg a sakkjáték alapjait.
Bentlakásos és napközis rendszerű játékos de személyre szabottan intenzív sakktáborainkba várjuk a gondolkodni és táborozni vágyó gyerekeket!


Kifejezetten az ovisok igényeihez igazodnak a “nyári ovi” turnusok! Ovis napirenddel, délutáni pihenéssel (ami persze nyár lévén nem oly kötelező, ez ne tartson vissza senkit ;-) )

Profi kis versenysakkozóknak a “haladó csoportokat” ajánlom. Sokkal több, intenzívebb sakkozással, napi háziversenyekkel! De a sakkal csak ismerkedő 5-15 évekeket is szívesen látjuk az intenzív és kevésbé intenzív napközis csoportokba!

A kirándulások és kalandok rajongóinak az ”ottalvós táborok” a legjobbak. Sakkból itt még több fér a programba, de az igazi móka, nyaralás is itt tud csak teljesülni. Pedagógus nélkül nem indulunk útnak, olyan “problémás gyerek” még nem volt, aki nem érezte végül mégis nagyon jól magát, csak bátran küldjétek velünk nyaralni-sakkozni a gyerekeket, kedves szülők, és tartsatok egy kis pihenőt ;-) Persze az “átlagos gyerekeket” is ugyanilyen szeretettel várjuk :-D 6-16 éves korig.”Profi” és kezdő sakkozók is jöhetnek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés