Szebeni nosztalgia sakktábor
Szebeni nosztalgia sakktábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8624 Balatonszárszó, Tábor u. 1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36303374246
Bentlakásos ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Szekeres Tibor és Benyeda Tibor sakkedzők hagyományosan sakktábort tartanak a sakkjáték iránt érdeklődő és a Balatont kedvelő 6-14 éves korú gyerekeknek Balatonszárszón Családi üdülőben.

Elhelyezés: 4-5 személyes faházakban.
Ellátás: napi 3x étkezés (házias, finom ételek).
Utazás: Déli pályaudvarról, hétfő reggel 711-kor.
Táborvezető: Szekeres Tibor sakkedző (sok éves táborvezetői gyakorlattal).

A sakktábor vezetője Szekeres Tibor sakkedző, sakk-versenybíró, aktív versenyző és a Sakkvilág folyóirat munkatársa.
Közel 40 évet játszott a Vasas SC NB. I-es csapatában. 2008 óta a Pestszentlőrinc SK játékosa. A Pestszentlőrinc csapata 2009-ben megnyerte a Budapest bajnokságot, jelenleg az NB.II. Erkel-csoportjának egyik legjobbja.
Edzői végzettségét 2004-ben a Testnevelési Egyetem sakkedzői szakán szerezte. Edzői tevékenységét egyéni vállalkozóként főállásban végzi. Óvodákban, iskolákban, Közösségi Házakban tanítja a sakkjátékot kezdő és haladó szinten, évente több sakkversenyt rendez.

Öt éve edző Pestszentlőrincen az 1. sz. Etalonsport Általános és Sportiskolában. Három éve vesz részt a Budapest XV. kerület Tehetség-gondozó programjában, amelynek keretében a sakkfoglalkozásokat vezeti. 11 éve szervez és tart nyári sakktáborokat 6-16 éves korú gyermekek részére, több turnusban. Saját tanítványai mellett az ország számos területéről érkeznek régi és új táborozók. A visszajelzések alapján a gyerekek jól érzik magukat, többen is évről-évre visszajárnak a táborba. Táborvezetői munkáját tapasztalt tanárok segítik. Traszkovics Zsolt 33 éves élelmiszertechnológus mérnök tanár, immár 10 éve az VM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskolában dolgozik, mint oktatásvezető tanár. Oktatási munkája mellett a Szent István Egyetem Tanárképző Intézetének külső munkatársaként oktatás módszertani kutatásokban vesz részt. A balatoni sakktáborban idén ötödik alkalommal lesz ott, a gyerekek felügyeletén és az „úszómesteri” tevékenységen túl személyiségével nagymértékben hozzájárul a gyerekek tartalmas és jó hangulatú táboroztatásához.

Tervezett programok:
Napi 1,5 óra elméleti sakkoktatás kezdőknek és haladóknak, korcsoportnak és tudásszintnek megfelelő házi sakkverseny (minden résztvevő oklevelet és érmet kap).
Fakultatív kiegészítő programok: sakktáblán játszható egyéb logikai és stratégiai játékok, nemzetközi dámajáték, foci, pingpong, különböző társasjátékok.
Strandolás (déli part, sekély víz) kizárólag felnőtt felügyelettel.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés