ARËNA Foci- és Sporttábor
ARËNA Foci- és Sporttábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2045 Törökbálint, Torbágy u. 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305857806
Napközis ár
29 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% Testvérkedvezmény, 10% Több turnus kedvezmény
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mi, akik az ARËNÁBAN dolgozunk, mindannyian sportot szerető, hobbi vagy verseny szinten valaha sportot űző csapat vagyunk.:-) A táborban dolgozó edzőink között magyar bajnok, vagy éppen válogatottnál tevékenykedő, de mindenképpen elkötelezett, gyerekcentrikus, hazai szakemberekkel találkozhatsz! Szeretettel várunk!
Leírás
8 HÉT - 5 SPORT - 8 SZTÁRVENDÉG

NAPI KÉT EDZÉS KLIMATIZÁLT, MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, FEDETT SPORTLÉTESÍTMÉNYBEN, HÁROMSZORI ÉTKEZÉS, VÁLASZTHATÓ EBÉD, MINDEN HÉTEN SZTÁRVENDÉG, SZÁMOS AJÁNDÉK - EZ VÁR AZ ARËNA TÁBORAIBAN!

Válassz a FOCI- és a SPORTTÁBOROK között, vagy próbáld ki mindkettőt! Táborainkban akár magyar bajnok, vagy éppen válogatottnál dolgozó, de mindenképpen elkötelezett, gyerekcentrikus hazai edzőktől tanulhatsz!

A FOCITÁBOROKBAN minden a bőrbogyó körül forog - napi két edzés, és az edzések között is sok-sok lehetőség a focizásra!

Ha imádod a sportokat és bármit szívesen kipróbálsz, akkor a SPORTTÁBOROKBAN biztosan jól fogod érezni magad, mert ezek a hetek garantálják neked a számos remek sportprogramot! Lesz kosárlabda, kézilabda, floorball, pingpong, no és természetesen foci is!

Valamennyi táborunkba várunk egy SZTÁRVENDÉGET, akik kilétét folyamatosan tesszük közzé honlapunkon, így érdemes követned minket!

A csendes pihenőben lesz lehetőséged a szabad sportolásra, játékra (műfüvőn, futsal pályán, ketrecben és poolball pályán), de – a hét tematikájához illően - közös filmnézésre, vetítésre, előadásokra, illetőleg a sztárvendégeinkkel való beszélgetésre, az ő előadásaik meghallgatására is ekkor kerül sor.

A napi program nélkülözhetetlen része az étkezés. A menzakaját nálunk azonban elfelejtheted, mert az ebédet minden nap Hajdú Péter éttermének, a LIKE:) Bisztrónak az olimpiai bajnok szakácsa főzi majd Neked! Mi már teszteltük, Neked is ízleni fog! Kétféle menüből is választhatsz, ami mellett természetesen reggelit és uzsonnát is kínálunk még Neked. A menüválasztás már elérhető honlapunkon!

NÁLUNK A HŐSÉG SEM JELENT AKADÁLYT!

Nem kell attól tartanod, hogy leégsz vagy hőgutát kapsz a tűző napon, de még a felforrósodott műfű sem fog égni a talpad alatt! Az ARËNÁ-ban ugyanis a komoly légtechnikának köszönhetően akkor is kellemes a hőmérséklet, amikor kint a 40 fokot verdesi a hőmérő higanyszála!

A tábor napközis jellegű, 8:00-16:00-ig tart, de abszolút rugalmasak vagyunk az ennél korábbi érkezésre és későbbi távozásra. Az ARËNA nyitva tartási ideje hétköznaponként 06:30-23:30, így ezen időintervallumon belül garantált a felnőtt általi felügyeleted!

A tábor ára magában foglalja valamennyi turnusban:
- a napi két edzést
- a napi háromszori étkezést
- egy névre szóló ARËNA táborpólót
- egy belépőjegyet a Budaörs Handball női NBI-es bajnoki mérkőzésre
- DM Ajándékcsomagot
- biztosítást (azoknak, akinek nincsen Generali Szimba tanuló vagy egyéb balesetbiztosítása)

Ha szeretnél szert tenni új barátokra, szeretnél egy különleges helyszínen táborozni, és szeretnéd azt megtenni, amit suliidőben nem lehet, vagyis egész nap sportolni, focizni, játszani, akkor gyere el hozzánk, szeretettel várunk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés