Agárdi vitorlástábor
Agárdi vitorlástábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2484 Agárd, Tópart utca 17.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309701366
+36302487366
Bentlakásos ár
58 000 Ft
Napközis ár
34 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Csaknem 20 éves múlttal rendelkező vitorlástáborainkat ebben az évben is megszervezzük.

Táboraink 7 napig tartanak, mert tapasztalatunk szerint legalább ennyi idő kell a vitorlázás alapjainak elsajátításához. Táborainkat 8-18 éves korú, úszni tudó gyerekeknek ajánljuk. Természetesen idő hiányában lehetőség van kevesebb napra is csatlakozni. Akik már korábban is vitorláztak, azok számára újdonság a trapézolás, spinnakerezés. Továbbra is folytatnánk a tavaly már kipróbált videoképes elemzést. Naponta 5-6 órát vagyunk a vizen, de emellett lehetőség van más sportokra is, hiszen a VVSI területe erre kiválóan alkalmas (foci, röplabda, kosárlabda, kézilabda, minitenisz, vízilabda, úszás).
Ebben az évben is lehet szörfözni a szabadidőben!
Ha az időjárás nem megfelelő a vitorlázásra, akkor is biztosítunk megfelelő programot (kajakozás, kenuzás, nádastúra, tornatermi játékok), illetve a szálláson lévő társalgóban pingpongozhatnak, kártyázhatnak, csocsózhatnak. A gyerekek oktatásáról, felügyeletéről, szakemberek, pedagógusok gondoskodnak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés