Balatonföldvári napközis vitorlástábor
Balatonföldvári napközis vitorlástábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8623 Balatonföldvár, Balatonföldvár, Kikötő
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305781014
Napközis ár
28 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort Zsigmond Tamás fogja vezetni. Itt olvashatjátok a rövid bemutatkozását: 1977-ben születtem és gyerekkorom óta vitorlázom. Tini koromban több évig versenyeztem Kalóz hajó osztályban. Jelenleg vitorlásoktatóként dolgozom és ahogy időm engedi egy 24 lábas hajóval méretem meg magam és tudásom különböző versenyeken. 4. éve foglalkozom bentlakásos és napközis vitorlás gyerektáborok vezetésével Balatonszárszón és Balatonföldváron. Mindig szenvedéllyel és nagy elhivatottsággal végzem a munkám. Igyekszem minden gyermeknek a lehető legtöbb hasznos információt, trükköt és mozdulatot átadni hogy mihamarabb örömüket leljék e nagyszerű tevékenységben, a vitorlázásban. Várunk mindenkit szeretettel! -- Zsigmond Tamás A táborok korlátozott létszámúak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy a jelentkezési lehetőséget lezárjuk. A jelentkezőknek minden esetben küldünk visszaigazolást a részvételről.
Leírás
Kedves érdeklődő gyerekek és szülők!
Idén megújult koncepció alapján, de a régi kitűnő hangulatban várunk minden 8-18 éves jelentkezőt,
akik szeretnének megismerkedni a vitorlázás ősi mesterségének alapjaival a 2016-os Vitorlás táborunkban.
Feltétel: biztos úszástudás!!!
jelentkezz lentebb az űrlap segítségével

Tematikusan felépített programjainkon megismerhetitek a hajók részeit, alkatrészeit, a vitorlák fajtáit és a kötélzetet amivel ezeket mozgatni tudjátok. Megtanítunk csomókat kötni, ami nem csak a vitorlázásban, hanem az élet egyéb területein is hasznotokra válhat.
Megismerhetitek az érzést, amikor az ember megzabolázza a szelet, amely tud egyszerre lenni a vitorlázó veszedelmes ellensége, de egyben a legjobb barátja is, mert munkára fogjuk az erejét. A szél minden irányváltozását, változó sebességét befogjuk vitorláinkba és rákényszerítjük, hogy arra vigyen bennünket amerre menni akarunk.

Mint minden évben a tábor, a balatonföldvári gyerekeknek (lakhely, vagy iskola) 14 éves korig kedvezményes, (8000,-Ft/hét/gyerek)
Hajóink:
Kalóz, Optimist, Cadet

A további táborok és a nem földvári lakcímmel rendelkező (külsős) jelentekzők esetében:
A tábor díja 24.000, Ft,

A napi program:
09.00. érkezés, futás, hajók felszerelése, elméleti képzés
10.00-12.00. víziedzés
13.00-14.00. ebédszünet
14.00-17.00 víziedzés
Amit mindenképpen hozz magaddal!! Kényelmes sportruha, fürdőruha, sportcipő, vízhatlan kabát, egy cipő a vízre (lehetőleg zárt aminek nem árt a víz, papucs nem jó), világos színű sapka a nap ellen, napkrém, törülköző. Ha van: mentőmellény, vízhatlan nadrág, búvárruha
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés