Funside outdoor workout tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Bentlakásos ár
220 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
15-17
Turnusok
2024. júl 7, vasárnap - 2024. júl 13, szombat (7 nap)
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap)
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (7 nap)
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 3, szombat (7 nap)
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Az idei évben egy igazi különlegességgel egészül ki a balatoni sporttáborok tárháza, legidősebb táborozóink számára. Szabadtéri funkcionális edzés foglalkozásunkon résztvevők változó környezetben, több izomcsoportra kiterjedő gyakorlatokkal és tematikus edzéssel növelhetik mentális és fizikai felkészültségüket. A kültéri környezet és az ebben rejlő változatosság nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is felfrissít, a közösen végzett edzések és tanulás pedig erősítik a résztvevők közötti köteléket.

Mi vár rád? Oktatónk által tudatosan, előre felépített, tematizált (kör)edzés, erőfejlesztő, mobilizáló, ügyességfejlesztő és állóképességi gyakorlatokkal, szárazföldön és vízben egyaránt. A hét során az egészséges életmód kialakításának és megőrzésének elméleti hátterével is foglalkozunk, továbbá játékos versenyekre is számíthattok.

Az órák hétfőtől péntekig délelőttönként 2 órás aktív foglalkozásból állnak. A Funside egyedi kombinációs rendszerével a másik 2 órás idősávra választhatsz valami mást, mint például angol nyelvet vagy táncot, így heti 10-10 órában kétféle foglalkozást is kipróbálhatsz.

Bemutatkozás:

Az ország legnagyobb nemzetközi nyári tábora - amelyet magyar táborozóink mellett több mint 25 országból látogatnak nyaranta - idén is a régió legnagyobb választékával vár: több mint 20-féle foglalkozás közül (köztük 2 teljesen új) választhatnak táborozóink akár 2-félét is hetente. Ha a kéthetes “hosszú turnust” választod, akár 4-féle foglalkozást és rengeteg különböző szabadidős programot is kipróbálhatsz! Idén is 5 héten keresztül táborozunk a megszokott helyszínen, a Keszthely közelében fekvő Balatongyörökön, és a megszokott hetekben, július 3 és augusztus 6 között. A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, amelyet egy hosszú felvételi folyamat során állítunk össze és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk, amelyet kiemelkedő, 5 az 1-hez gyermek-felnőtt arányunk is biztosít. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol. A Funside Balaton egy minden évben telt házzal működő tábor, amelyet felelősségbiztosítással rendelkező, professzionális szervezőcsapatunk hoz el neked idén is!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés