Funside sportok napközis nyári tábor (Gellért tér)

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
84 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Mindig is imádtál mozogni és csapatban játszani? Nálunk minden nap új sportágban próbálhatod ki magad a hét folyamán! Játszunk streetballt, focit, strandröpit, ultimate frizbit, igény esetén pingpongozni vagy tollasni is fogunk, pénteken meg a csapat kívánsága szerinti sportággal zárjuk a hetet. A sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, megtanítva a különböző sportok szabályait egy mégis élvezetes élmény nyújtásával. Ezt a foglalkozást a BME és BEAC Sportpályáin tartjuk, ahová Gellért téri központunkból a sporttanárok kíséretében mennek át a táborozók.

Bemutatkozás:

Funside napközis nyári tábor 8-15 éves korig* a Gellért téri Funside School-ban, a BudaParton, a BME és a BEAC sportpályáin, valamint a környék legjobb strandjain (hetente váltakozó programmal)
Gellért téri napközis táborunk várja 8*-15 éves táborozóinkat Budapest szívében, Szent Gellért téri helyszínünkön, ahol a délelőttök foglalkozásokkal telnek, amelyekből heti kettőt is kipróbálhatsz! Idén megújult Sportfoglalkozásunk - ahol a legnépszerűbb csapatsportok (foci, streetball, röplabda stb.) lesznek terítéken - emellett pedig további 7-féle óra közül választhatsz, köztük a vadonatúj Sütimester és AI-programozás táborok!

Délutánonként minden nap külső szórakoztató programra látogatunk: minden turnusban strandolunk (hetente váltakozó: MOM Sport Uszoda vagy SHO Beach), 2024-től pedig már turnusonként kétszer is megyünk külső nagy programra! Hetente váltakozóan megyünk Lézerharcra és 2023 kedvenc programjára, a Flippermúzeumba is (1., 3., 5. és 7. hetek), másik heteken pedig ellátogatunk az Orczy Kalandparkba és a régi kedvenc VR élményközpont programra is (2., 4., 6. és 8. hetek). A turnus további napjain szórakoztató kül- és beltéri játékokkal töltjük a délutánt.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés