Gyermek szörftábor
Gyermek szörftábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8636 Balatonszemes, Fő u. 44.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202007229
+36702851770
Bentlakásos ár
85 000 Ft
Napközis ár
52 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A szörf tábor szervezői, oktatók, a csapat: Pilissy Erika: egyesületi elnök, 10 éves nemzetközi tapasztalatot szerzett kitesurf és SUP oktatásban és túraszervezésben Somogyvári Balázs: tapasztalt gyermek windsurf oktató, windsurf magyar ifjúsági bajnok, 10 évig versenyzett a szakágban Európa és világversenyeken, továbbá a Vietnám és Mianmar Ex olimpiai csapat vezető edzője Kiss Péter: testnevelőtanár, húsz éves nemzetközi tapasztalattal bír a szörf valamennyi válfajának oktatásában, szörfiskola üzemeltetésében Ezen felül további tapasztalt szörf oktatók is segítik majd a tábor lebonyolítását.
Leírás
Gyermektáborunk a szörfözés három formáját ötvözi: windsurf, kitesurf és SUP (állva evezés). Hétfőtől -péntekig a teljes nyári szünetben várjuk leendő vízimádó szörföseinket. A teljes öröm és boldogság átéléséhez kreatív és spontán programokkal gazdagítjuk az általunk szervezett balatoni gyerek szörftábor színvonalát, úgy, mint a lovaglás, erdőjárás és különböző szabadtéri programok.

Balatoni gyermek szörftábor - élmények a központban!

A szörfözés szeretete egy életre szóló kaland… Célunk a gyermekek sportszeretetén keresztül az egészséges életmód és egy kiegyensúlyozott generáció felnevelésében való aktív részvétel – kiegészítve a hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásával. Magyar Szörf Szövetség tagjaként oktatóink segédkeznek az utánpótlás nevelésben, a tehetséges gyermekek felkarolásának érdekében.

KEZDŐ ÉS TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ GYERMEKEKET IS szeretettel várunk, hiszen az oktatást a gyermekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez mérten szervezzük, kisebb csoportokban. A korosztályok, a tudásszintek, illetve a fejlődési szintek minden esetben vegyesek, ami egy egészséges tanulási folyamatot tesz lehetővé a gyerekek számára és kialakul a kölcsönös segítségnyújtás, csapatban gondolkozás.

Sportegyesületünknél mindig is központi helyet foglalt el a BIZTONSÁG. A gyermekek 0/24-es felügyelet mellett, tapasztalt vízi emberek segítségével sajátíthatják el a szörfözés tematikáit sekély, lassan mélyülő vízben. A vízi programok álltalában kétszer két óra hosszúságúak: délelőtt és délután is van gyakorlás. Természetesen előfordul, hogy a résztvevők tovább akarnak a vízen maradni szörfözni, ilyenkor – ha a gyerekek tényleg bírják – igazodunk a többség kívánalmaihoz. A szörftábor időtartama alatt a gyerekeken végig mentőmellény van gyakorlás közben. Szükség esetén motorcsónakos mentés is biztosított.

Sportegyesületünk teljes körű felelősségbiztosítással is rendelkezik, ami kiterjed a felszerelésekre és a gyerekek felelősségére is az oktatás ideje alatt.

Szörftáborunk szolgáltatásai:

- 0/24-es felügyeletFérfi és női felügyelet/oktatók

- Windsurf, kitesurf és SUP oktatások (elmélet & gyakorlat)

- maximum 5 gyermek / oktató

- Magyar és angol nyelvű oktatás

- videoelemzés, professzionális oktató DVD-k

- Reggeli/Ebéd/Vacsora tálalással (speciális menü igényelhető)

- Egyensúlyozós játékok vízben (windsurf és SUP deszkán) és szárazföldön (slackline)

- Egyéb átmozgató tréningek és programok: SUP fitness és jóga, Thai-Chi, foci, röpi, tollas, erdőjárás, lovaglás, spontán kreatív programok

- napi esti tábortüzes programok

- csapat póló minden gyermeknek

- modern, jó minőségű felszerelések (szörf felszerelések, védőruházat) biztosítással

- videó- és fotóanyagok a tábor hangulatáról, eseményeiről.

A szörf tábor szervezői, oktatók, a csapat:

Erika: egyesületi elnök, 10 éves nemzetközi tapasztalatot szerzett kitesurf és SUP oktatásban és túraszervezésben;

Balázs: tapasztalt gyermek windsurf oktató, windsurf magyar ifjúsági bajnok, 10 évig versenyzett a szakágban Európa és világversenyeken, továbbá a Vietnám és Mianmar Ex olimpiai csapat vezető edzője;

Péter: testnevelőtanár, húsz éves nemzetközi tapasztalattal bír a szörf valamennyi válfajának oktatásában, szörfiskola üzemeltetésében.

Ezen felül további tapasztalt szörf oktatók is segítik majd a tábor lebonyolítását.  

Az oktatás menete:

Az oktatás során a gyerek szörftábor alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a programok változatosságára, így igazodva a gyermekek valós élmény- igényeihez. Nálunk a gyerekek ízelítőt kapnak mindhárom sportágból: a windsurf, a kitesurf és a SUP alapjait is elsajátíthatják. Az időjárástól függ, hogy mi kerül napirendre: szélcsend esetén a SUP, kis szélben windsurf és nagyobb szélben a kitesurf.

Windsurf oktatás:

A teljesen kezdők tematikája:

szörf felszerelés ismeret, összeszerelés oktató segítségével, vitorla felhúzás minden állásból, elindulás, alapfordulók mindkét irányban, magasság tartás, megfelelő testtartás.

Haladó oktatások anyaga:

Szörf összeszerelése önállóan, haladó fordulók mindkét irányba (jibe, tack), siklás papucsban, trapézolás, beach-start és water-start.

Kitesurf oktatás:

A táborban a kite oktatás során kizárólag tréner kite-okat használunk. Először a parton, majd a vízben is. Amit gyakorlunk: kite irányítása, ernyő feladás – levétel a vízben, body drag és az ügyesebbek akár SUP deszkán is húzathatják magukat a kite ernyővel.

SUP (Stand Up Paddle) oktatás:

Az oktatók megtanítják a helyes evezési technikákat, továbbá különböző egyensúly fejlesztő, egyéni gyakorlatokat végzünk, (nyújtás, jóga, izomzat erősítés).

Az oktatásokhoz szükséges teljes felszerelést biztosítjuk a tábor turnusok és okatások ideje alatt. Védőfelszerelést (mentőmellény, hidegebb időben neoprén ruházat) is személyre szabottan.

Aki a táborok után még kedvet kap valamelyik sporthoz velünk, hétvégente szeretettel várják kiváló oktatóink egyéni vagy csoportos oktatásra szemesi bázisunkra haladó szinten is!

Szállás:

A tábor mindössze 5 perc séta távolságra található a Balaton partjától és a szemesi kikötőtől. Balatonszemes egy csendes és rendezett település, amely nyugalmával tökéletes helyszín egy biztonságos gyermektábor lebonyolításához.

A tábor épületében három darab kétszer NÉGYÁGYAS SZOBA (normál, nem emeletes ágyakkal berendezve) található, saját fürdőszobákkal. Így a lányok és a fiúk külön blokkokban lesznek elszállásolva. Az épületben további két helyiség található, ahol az öt fő oktató foglal majd helyet.

A táborhoz egy HATALMAS ZÖLDTERÜLET tartozik: óriási füves kert árnyékot adó fákkal és bokrokkal. A gyerekeknek kialakítunk focipályát, röplabda pályát, slackline egyensúlyozós játékot és minden egyebet, ami csak a kezdésig eszünkbe jut...

Ellátás:

A táborok ideje alatt nagy figyelmet fordítunk a gyermekek egészséges étkeztetésére. Számos kiváló alapanyagból, egészséges ételeket egyaránt kínálunk, amelyet helyben készít el a tábor saját szakácsa – jó idő esetén a kertben tálalva, rossz idő esetén az étkezőben elfogyasztva a fogásokat.

Bentlakásos, napközis gyermekek részére teljes ellátást biztosítunk, amely egy büfé reggeliből áll, egy háromfogásos ebédből gyümölccsel vagy desszerttel, illetve egy kétfogásos vacsorából. Az ellátás a hétfői ebéddel indul és a pénteki ebédig tart.

Szörftábor árak a 2021-es nyári szezonban:
AKCIÓ!!! A júniusi táboraink (jún. 14-18 és jún. 21-25.) most előfoglalási áron 78.000 Ft-ért foglalhatóak!!!

Bentlakásos, napközis szörftábor: 85 000 Ft/fő

Bejárós szörftábor:

– étkezés nélkül: 52 000 Ft/fő

– csak ebéddel: 62 000 Ft/fő

Foglald le a helyed mindössze 25 000 Ft előleg befizetésével.

Amennyiben a tábor a vírushelyzet miatt meghiúsul, a befizetett előleget visszaadjuk, így nincs kockázat.

Kedvezmények:

Ha a tábor ára 2021. márciusban befizetésre kerül, akkor 7 000 Ft kedvezményt adunk. Szörftáborunk SZÉP Kártyát is elfogad, további részletekkel kapcsolatban várjuk kérdéseidet telefonon vagy e-mail-ben szolgáltatásaink, oktatásokkal kapcsolatban.

Testvérkedvezmény: – 5 000 Ft

Tábor időpont módosítás:

Ha másik időpontban szeretnél jönni, mint amelyikre regisztráltál, az üres helyek függvényében módosítjuk a regisztrációdat.

Ha a tábor általunk lemondásra kerül, amelyre regisztráltál, felajánlunk másik szabad időpontot.

Amennyiben ez neked nem felel meg, a befizetett előleget visszaadjuk.

Várólista:

Ha nincs már hely az általad kiszemelt időpontra, várólistára teszünk és lemondás esetén értesítést küldünk.

LEMONDÁS FELTÉTELEI

Tábor kezdő napja előtt több, mint 30 nappal: díjmentes

Tábor kezdő napja előtt 15-30 nappal: 15 000 Ft a lemondási díj

Tábor kezdő napja előtt kevesebb mint 15 nappal: 25 000 Ft a lemondási díj.

Általános járványügyi feltételek (2020): táboroztatás

Az aktuális járványügyi szabáyzat táboroztatásra vonatkozó rendelkezéseiről 2020. májusában jelent meg tájékoztatás, amelyre a szörftábor ideje alatt fokozott figyelmet fordítunk. Az erről szóló szabályzat itt tölthető le.

NAPI PROGRAMTERV*****

HÉTFŐ:
- megérkezés reggel 8-9 óra között
Regisztráció-szobák kiosztása-helyismeret és ismerkedés;
- Ebéd előtt megtámadjuk a vizet SUP -al és izgalmas vizes játékokat szervezünk bemelegítésként.
13 óra: ebéd
Ebéd után szörf elméleti oktatást tartunk, ezt követően közös játékot szervezünk a táborban.
19 óra: vacsora, majd tábortüzes esti melegedés.

KEDD:
- Ébresztő 7 és 8 óra között.
- 1 órás bemelegítés, ami egy kis meditációból, ThaiChi-ból és lazításból áll.
9 óra reggeli
10 -kor irány a víz!
13 óra ebéd
- Lazulás-szabadidő
15 óra: ismét irány a víz (2-3 óra időtartam)
- Balatonszemesi séta a faluba - kizárólag felügyelettel, tábortüzes esti melegedés.
19 óra: vacsora
23 óra: villanyoltás

KEDD - PÉNTEK:
a napok rutinszerűen ismétlődnek azzal különbséggel, hogy beiktatunk egy kis futást a reggeli tornához illetve a szárazföldi programok kibővülnek gyalog és bicikli túrákkal a közeli rétekre és kívánság szerint lovaglásra is van lehetőség a gyönyörű Somogy megyei erdőségben.
Pénteken van az utolsó közös ebéd és délután egy utolsó vizes edzés következik, 17 órakor pedig búcsút veszünk egy időre, de visszavárunk mindenkit akár egy hétvégi családos szörf oktatásra!
A programokat minden esetben az időjáráshoz igazítjuk, de a fő célunk az, hogy a gyerekek minél több időt szörfözhessenek a Balaton vizén - minél szélesebb mosollyal az arcukon.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés