Indián, íjász és természet tábor
Indián, íjász és természet tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2610 Nőtincs, Diófa u. 41
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209341958
Bentlakásos ár
38 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
TÁBORAINKBAN EGY CÉL VEZÉREL BENNÜNKET, A BOLDOG GYERMEK!
Arra törekszünk, hogy a gyermekek a táborainkban boldogok legyenek és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak!
Évente négy turnusban szervezünk táborokat, valamint szívesen biztosítunk helyszínt külső szervezésű táborok lebonyolításához is. A csoportok megismerhetik egymás tevékenységét, így indiánjaink is lóra ülhetnek, míg a lovasok is kipróbálhatják magukat egy-egy kézműves tevékenységben. Táborvezetőink a pedagógiai és táboroztatási tapasztalat mellett rendelkeznek a tematikához szükséges speciális tudással is, így többségük tanári végzettsége mellett számos kézműves technikának is mestere, vagy tapasztalt természetjáró, esetleg a hangszerkészítés avatott ismerője. Estéink elmaradhatatlan része a közös tábortűz, amely mellett mindig akad egy-egy gitár, vagy furulya, így a nap zárása vidám és meghitt hangulatban zajlik.
Gyermektáborainkba napközis jelleggel is részt vehetnek azok a gyermekek, akik még nem érettek a családtól való egész hetes távollétre. Ennek díja 6.000,- Ft/nap/fő.

Szállás:  Eredeti indián tipikben, nomád körülmények között.  
Programok: Ismerkedés a parkkal, az állatokkal és a természettel. Indián avatás, lovaglási lehetőség, íjászat, kézműves foglalkozás, közösségi élet, szabadidős tevékenységek, 1 alkalommal körutazás a Tincsi lokomotív elnevezésű kisvonattal, lovaskocsizás. A hét egyik napján, a csoportok megismerhetik egymás tevékenységét, így indiánjaink is lóra ülhetnek, oktatóink felügyelete mellett.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés