MasterDance Napközis Tánc és Élmény Tábor
MasterDance Napközis Tánc és Élmény Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306336682
Napközis ár
38 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-13
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az MD tánciskola az egyik legnépszerűbb hip-hop és utcai táncokkal foglalkozó iskola Budapesten. Egész évben több száz lelkes táncos látogatja az óráinkat, kezdőktől a haladókig, gyerekektől a felnőttekig. Nyáron pedig egy hetes táborokat szervezünk, hogy minél többen megtapasztalhassátok a legbarátságosabb közösségben a tánc örömét és az MD Életérzést.
Leírás
A Master Dance napközis tánc- és élménytáborban
A gyerekek mozgással teli táncórákon, élménydús programokon vehetnek részt, és emellett belecsöppenhetnek az igazi MD-s táncos világba. A táborvezetőink, akik rendkívül kedvesek, kommunikatívak és megértőek a gyerekekkel, már az első lépéstől lelkesen segítik őket az ismerkedésben és órákon való részvételben. Célunk, hogy hasznos időtöltést biztosítsunk a gyerekeknek egész nyáron és létrehozzunk egy fantasztikus tábori közösséget.  

Programok:
Naponta legalább két táncórán vehetnek részt a gyerkőcök, és az elsajátított tudásukat igyekszünk megörökíteni videó formájában a tábor végén. A mindennapi táncórák mellett sokszínű programokkal készülünk. Hétről hétre, az adott csoport igényeire szabjuk ezeket, melyek között szerepel legalább egy kültéri is, mint a lézerharc, strand, túrák, Állatkert látogatás, Csodák Palotája, avagy piknikezés. Természetesen a csodaszép stúdiónkban is izgalmas elfoglaltságokkal készülünk, mint a házimozizás, különféle sorversenyek, társasjátékozások és színészi játékok.

Egy nap menete:

8:30-9:00: gyülekezés az MD Dance Studio-ban (Astoria)
9:00-10:00: Első táncóra
10:00-12:00: Program
12:00-13:00: Ebéd
13:00-14:00: Második táncóra
14:00-16:00: Igény szerint további táncóra, vagy programok
16:00-16:30: Gyermekek átvétele a Studio-ból
Ha hosszabb kültéri programon vesznek részt a gyerekek, akkor az az egész napot igénybe veszi, ehhez fogjuk alakítani az étkeztetést is.

Kinek ajánljuk a tábort?
Sok szeretettel várjuk a 8 és 13 év közötti gyerkőcöket, akik érdeklődnek a tánc és zene iránt; új, életre szóló barátságokat akarnak kötni. Gyertek bátran, várjuk a jelentkezéseteket!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés