Némó úszósuli ovis tábor
Némó úszósuli ovis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703869175
Napközis ár
20 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
4-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Némó Úszósuli 2005. óta minden évben, a nyári vakáció ideje alatt kilenc héten keresztül áll a tartalmas szünidőre vágyók rendelkezésére. Ebben a tábortípusban is az úszás a hangsúlyos, minden nap egy óra oktatáson vesznek részt a csemeték a reggeli órákban – a kánikula elkerülése érdekében.
A programok hasonlóak a nagyobbaknak hirdetett táborokéhoz, azzal a különbséggel, hogy inkább csak kóstolót kapnak a nálunk vakációzók ez alatt az egy hét alatt.
Ki lehet próbálni a tenisz és a foci alapjait, egyik nap lovagolni megyünk, szerdán délutánonként kalandparkban (direkt ennek a korosztálynak épített változatban) ügyeskedünk, időjárástól függően sétálunk a vadasparkban, illetve sok olyan – elsősorban mozgáson alapuló – programot szervezünk, ami leköti az ovis korú gyerkőcöket.
Napi két étkezést biztosítunk, valamint lehetőség van délutáni pihenésre, szundikálásra. Az ovisokra szakképzett óvónők vigyáznak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés