Nyári úszótábor Pesterzsébeten
Nyári úszótábor Pesterzsébeten
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1204 Budapest, Zodony utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36302749000
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5%
Ajánlott életkor
4-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Pesterzsébeti Uszoda, mint Budapest legújabb és legszebb uszodája remek helyszínt biztosít az úszótáborozásra. Az úszásoktatás mellett más sportágakkal is megismertetjük a gyerekeket. Az uszoda melletti területen a gyerekek gyakorolhatják a  strandröplabdázást, a közelben lévő Dunán pedig, szakmai felügyelet mellett, biztonságos hajókban lehetőség nyílik a kajak-kenu sportág kipróbálására is. A fentiek mellett további szabadidős programokat is szervezünk és a gyermekek étkeztetéséről is gondoskodunk!
Napközis táborunk hétfőtől – péntekig, reggel 7:30-tól délután 16 óráig tart. A gyerekek felügyeletét oktatók, edzők látják el, akik segítik az öltözést és a hajszárítást is. Minden nap két étkezést biztosítunk, amely kétfogásos meleg ebédet, délután péksüteményt, gyümölcsöt tartalmaz. Minden reggel játékos gimnasztikai bemelegítést tartunk.
Programok: napi két úszófoglalkozás, játékos programok, lehetőség strandröplabdázásra.
Az úszófoglalkozásokon – tudásszintnek megfelelő – kiscsoportos oktatáson vesznek részt a gyerekek. A tábor díja tartalmazza az étkezések, belépések, oktatások díját, valamint a tábori programokkal kapcsolatos minden egyéb költséget is.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés