Surf & More windsurf tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8640 Fonyód, Árpád Part
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36204964656
Napközis ár
95 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
testvér-kedvezmény 5%
Ajánlott életkor
8-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Válaszok a gyakori kérdésekre (GYIK), és a tábort vezető személyek bemutatása is megtalálható az alábbi cikkben / interjúban: https://windsurfing.hu/suli/surf-more-szorfiskola/24 Az oktató csapat összes tagja fonyódligeti szörfös, a helyszínt annyira kedveljük, hogy szörfiskolánkat nem is indítottuk volna el más helyszínen. A tábor vezetője Gundy Richárd, Kaposvári testnevelő-tanár, a 2011-es városvédő futás kihívója (ahol egyébként Kaposvár lett a győztes). A képen Gundy Richárd és fia láthatók - ezzel a képpel nyerték meg a fonyódligeten a windsurfing.hu és a Heavy Tools által megrendezett Photoshoot Day fődíját is. (A képen Gundy Richárd és fia láthatók) A szörfiskola vezetői Klinda Péter és Takács Máté, Péter is testnevelő, korábban szertorna-versenyző, illetve 25 évig torna-edző volt, több éves szörf-oktatói tapasztalattal is rendelkezik, nála többet még senki nem töltött a vízen egy nyár alatt, mint amennyit ő a tavalyi Surf&More szezonban :) Takács Máté a windsurfing.hu weboldal tulajdonosa és szerkesztője, windsurf túrák és versenyek szervezője, kétszeres magyar windsurf freestyle bajnokság bronzérmes, a 2003-ban megrendezett csúcskísérlet csúcstartója (111 km / 3 óra alatt http://www.windsurfing.hu/news.php?CikkekId=91 )
Leírás
SURF: Nevezz be a szörfiskola nyár-indító táborába, és mi garantáltan megtanítunk szörfözni, segítünk a tudásod továbbfejlesztésében.

&More: Szörfiskolánk, és táboraink nem csak a szörfözésről szólnak. A fonyódligeti windsurf-bázis látogatói már tudják, hogy a Surf&More nem csak egy egyszerű szörfiskola. Egy hely, ahol sporttársakra, barátokra lelsz, ahol a szörfözésen kívül egyéb spontán közösségi, és sport-események szerveződnek.

A Surf&More tábor is ennek jegyében zajlik. A szörfözésen kívül az időjárás függvényében, profi testnevelő-oktatók és szörf-oktatók segítségével más sportokat is kipróbálhatsz, vagy továbbfejlesztheted a tudásod. Próbáld ki a SUP (Stand Up Paddle) evezést, a szörfözéshez is nélkülözhetetlen egyensúly-érzék fejlesztő Slackline-t, fedezd fel a környék természeti szépségeit egy bringatúra keretein belül, próbáld ki a katamaránozást, ismerd meg a vitorlázás alapjait, tanuld meg a legjobb trükköket ping-pongban, fejleszd a strandröpi-foci tudásod, és még sorolhatnánk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés