SurfGuru szörftábor
SurfGuru  szörftábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8621 Zamárdi, Kiss Ernő u 3
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209413403
+36204722338
Bentlakásos ár
84 000 Ft
Napközis ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5%
Ajánlott életkor
5-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Szörftábor Zamárdiban. A táborok a teljes nyári szünidő alatt folyamatosan minden vasárnap indulnak és pénteken érnek véget. Táboraink bentlakásos és bejárós formában egyaránt működnek.
A gyermekeket már 5 éves kortól fogadjuk bentlakásra is.
A surfoktatást a gyerekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez igazítjuk, így a kezdőket és a haladókat egyaránt várjuk. A táborokban a windsurf-özés és SUP mellett számos aktív szabadidős programmal szórakoztatjuk a gyermekeket, hogy egy igazi felejthetetlen balatoni nyaralás élményét kapják a stabil surftudással együttesen.

Az oktatásról:
A résztvevők állandó felügyelet mellett, tapasztalt oktatói csapat segítségével sajátíthatják el a surf-özés technikáit délelőtt és délután 2-2 óra gyakorlati képzés alatt.
Az oktatások Starboard és Rrd deszkákkal, Severne és Neilpride vitorlákkal zajlanak, melyek méretüknél, kialakításuknál fogva kifejezetten alkalmasak erre a célra. Így a gyermekek könnyedén, játékosan sajátíthatják el az alapokat, majd később a haladó szinteket is.

Oktatási tematika: A rövid elméleti képzés alatt megismerik a surf részeit, a vízi kreszt és a meterológia alapjait. Csapatunk a gyakorlati oktatásra helyezi a hangsúlyt már az alapoknál is: surf összeszerelése, vitorla felhúzása minden állásból, elindulás, alapfordulók mindkét irányban, magasság tartás, megfelelő testtartás.
Haladó szintnél: haladó fordulók mindkét irányba (jibe, tack), siklás papucsban, trapézolás, beach-start és water-start.

Program:
1. nap: érkezés 14h-tól, ismerkedés, bevezető elméleti és gyakorlati oktatás
2-5. nap: 2x2 óra gyakorlati oktatás az időjárás függvényében, mellette fakultatív sport- vagy közösségi programok
6. nap: délelőtt gyakorlati oktatás, ebéd, 14 órától utazás haza

A programokat minden esetben az időjáráshoz igazítjuk, de fő célunk, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek deszkán. Hűvösebb időben neoprén ruhákban zajlanak az oktatások és a beltéri programok kerülnek előtérbe.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés