Szarvasi Nemzetközi Ifjúsági Tábor
Szarvasi Nemzetközi Ifjúsági Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5540 Szarvas, Erzsébet liget
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3666313161
Bentlakásos ár
59 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A JDC - Lauder tábora, Szarvas, 1990 nyarán indult útjára. Sok év, megannyi változás és sok hagyomány. Szarvas immár kulcsszó, jelkép, félreérthetetlen fogalom a kelet-európai, és főleg a magyarországi zsidóság számára...

Elhelyezés
A táborozók elhelyezése modern házakban, igényes, jól felszerelt és biztonságos környezetben történik. A táborban 24 órás orvosi ügyeletet biztosítunk.

Étkezés
A gyerekeknek napi négyszeri kóser étkezést biztosítunk. Nálunk senki nem marad éhes, repeta van! A tábor területén büfé is található, amely az étkezések ideje alatt, és azok előtt 1 órával zárva tart. A büfé a Sábát ideje alatt nem nyit ki. Közösen ünnepeljük meg a táborban a születésnapokat. Néha egyszerre tíz nyelven énekeljük, hogy "Booooldooog Születésnapot!"

Úszómedence
A táborban van úszómedence, amelyet a táborozók csoportosan látogathatnak. A medencénél az úszómester és az ifjúsági vezetők figyelnek a rendre és a biztonságra.

Sportpályák
A tábor területén négy sportpálya (tenisz, kosárlabda, röplabda és foci), valamint ping-pong terem és sportcsarnok található, amelyeket a táborozók szakfelügyelet mellett vehetnek igénybe. A sporteszközök ingyen kölcsönözhetőek.

Sportolási lehetőségek
A táborozás ideje alatt a gyerekeknek életkoruknak megfelelő sportolási és egyéb szabadidős lehetőségeket nyújtunk: lovaglás, kenuzás, biciklizés, kalandpark, arborétum látogatás, kirándulás és a kisebb korosztályoknak hajókázás, illetve lovas kocsikázás.

Tanulás
A tábori életen kívül lehetőséget nyújtunk tanulásra (Zsidó Könyvek Tára, Forrás Központ, Learning Center) és kikapcsolódásra is (csapatépítő játékok, játszótér).

Általános foglalkozások: peula, madrich time, sport, ének, tánc, kézműves foglalkozás, csapatépítő park, biciklizés (az idősebb korosztályoknak), medence, mifgashim, projekt, párdesz, learning center, zsinagóga látogatás...

Speciális foglalkozások: kenuzás, lovaglás, hajókázás, múltkutató kirándulás, arborétum látogatás, kiállítások (a táborban), múzeum (a táborban), tábortűz, pita készítés...
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés