Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nyári Sporttábor
Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nyári Sporttábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9700 Szombathely, Sugár u. 18.
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36304584600
Napközis ár
18 000 Ft
Ajánlott életkor
7-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Tábori programunk küldetése, nem a szünidei gyermekmegőrzésre korlátozódik, hanem a minél aktívabb és élményekkel gazdagabb szabadidő eltöltésre, amit csak a sport, és a mozgás öröme adhat! A tábor célja bevonni a gyermekeket az aktív mozgásba, illetve a Szombathelyi Sportiskola szakosztályainak és sportágainak megismertetése és kipróbálása által, megkönnyíteni a sportág választást azok számára, akik még nem sportolnak rendszeresen egyesületben. Fontos szempontnak tartjuk a fair- play szabályainak megismertetését, a játék és versenyszabályok betartását, az ellenfél tiszteletét, a veszíteni tudás elfogadtatását.
A táborban résztvevő gyermekek naponta kettő, egy délelőtti és egy délutáni sportági foglalkozáson, edzésen vesznek részt, amelyeken belekóstolhatnak, megismerkedhetnek a különböző sportágak alapjaival. A foglalkozásokat a Szombathelyi Sportiskola tapasztalt edzői, szakemberei tartják. A mozgásprogramokon belül szerepet kapnak még a játékos sor-és ügyességi feladatok, a gerinctorna/ gyermekjóga, és a különböző képességfejlesztő gyakorlatok is.
A tábori program kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés fontosságára, ezért a gyermekeknek az ebéd utáni csendes pihenő részeként, a sportolással és az egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokat szervezünk, illetve sport témájú, motivációt elősegítő filmeket vetítünk le.
Program körülmények:
Korosztály: Az első osztályt elvégzett tanulók, de a hatodikat még el nem kezdett diákok jelentkezését várjuk, Szombathely és közvetlen környezetének vonzáskörzetéből!
Létszám: max. 30 fő/turnus
Időpont:
I. turnus: 2017.06.26-30-ig
II. turnus: 2017.07.03-07-ig
Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
Jellege: napközis rendszerben
Érkezés: 7.30-8.00
Távozás: 16.00-16.30
Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna

Ízelítő a sportági foglalkozásokból:
 atlétika
 kosárlabda
 tenisz
 röplabda
 küzdősport
 torna stb..

Kiegészítő tevékenységek:
 Reggeli energetizáló- és csapatépítő játékok
 1 tábori napon outdoor kirándulás, élményprogram
 Sor-és váltóverseny
 Gyerekjóga/gerinctorna
 Köredzés
 Filmvetítés (korosztálynak megfelelő sport témájú, motivációs film közös megtekintése)
 Sport-és egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztő előadások
 Sport kvíz

Jelentkezési folyamat:
Jelentkezni a www.szombathelyisport.hu honlapon letölthető jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva kérnénk a marton.klara@szombathelyisport.hu e-mail címre elküldeni.
A gyermek regisztrációja és helye a táborban a tábori díj teljes összegének a befizetésével válik véglegesen érvényessé!
Érdeklődni lehet a 06-30/458-46-00-ás telefonszámon.
A tábor díja: 18 000,- Ft/fő/turnus
Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12094507-01212304-00100000 számú bankszámlaszámra kérjük befizetni a jelentkezéssel egy időben.
A közleményben feltétlenül tüntessék fel a gyermek nevét és a kiválasztott turnust!
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a tábori helyeket díj befizetési sorrendben töltjük fel! Betelt létszám esetén várólistát alakítunk ki, melyből lemondás esetén tudjuk fogadni a gyermekeket.
Lemondási feltételek: 100%-os tábori díj visszafizetését, csak a tábor megkezdése előtt 7 nappal bejelentett lemondás esetén tudjuk teljesíteni! 7 napon belüli lemondás esetén a tábori díj 50%-át áll módunkban visszafizetni. A szervezőnek jogában áll- a nem megfelelő létszámú jelentkezésre hivatkozva- visszamondani a tábor megszervezését, ebben az esetben a szervező az e-mailben bejelentett visszamondást követő 5 napon belül visszafizetni a befizetett összeg 100%-át.

A tábori részvételhez a táborozást megelőző 4 napon belül kiállított szülői nyilatkozat szükséges. A formanyomtatványt a jelentkezési lap beérkezése után a megadott e-mail címre megküldjük. A nyilatkozat igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát, amelyet kitöltve legkésőbb a tábor kezdőnapján kérnénk leadni.
Szükséges és nélkülözhetetlen ruházat, melyet kérjük, gyermeke minden nap hozza magával egy hátizsákban:
Sportcipő, papucs vagy szandál, sportfelszerelés (sportoláshoz váltó zokni, póló, rövidnadrág), kulacs, törölköző, tisztálkodó szer, pulóver vagy melegítő v. polár felső, taj kártya, minimális zsebpénz.

Baleset, sérülés vagy magatartási problémák esetén a jelentkezési lapon megadott telefonszámot értesítjük, ezért kérjük a szülőket, hogy ennek megadásában körültekintően járjanak el, és ügyeljenek arra, hogy gyermekük táborozása alatt mindvégig elérhetőek legyenek!
Az eseményekről, programokról fényképes dokumentáció készül, melynek marketing célú felhasználásához kérjük jóváhagyásukat. Amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy azt jelezzék a jelentkezési lapon az- Egyéb általam fontosnak tartott közlendők rovatban.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés