Úszó- és sporttábor Győrben

Cím
HUMagyarország 9022 Győr
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény, előrefizetési kedvezmény
Ajánlott életkor
5-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Jön a nyár és indulnak az úszó- és sporttáborok a Vidra Úszóiskolában.

Az a gyermek, óvodás vagy diák, aki egyszer táborunkban, tábori életünkben részt vett, minden évben visszatér, s nem is egy hétre.

A táborok hangsúlyozottan úszótáborok, de egy tábori hét nagyon sokszínű és más sportágakat is űznek a tábor „lakói”.

Alapvető, hogy a táborba mindenki örömmel jöjjön, jól érezze magát, színes „képekkel” emlékezzen a tábori életre, történtekre.

Minden tábornak van vezetője, aki egy személyben „felel” a táborért, s mellette úszóedzők, tanárok „felügyelnek” a gyermekekre.

A tábort a gyönyörű szép győri strand félszigetén tartjuk, van külön öltözőnk, s árnyas fák alatt körül kerített táborhelyünk van paddal és asztallal.

2018. Június 18.-tól a tábor hétfőnként nyit és pénteken zár. 7:30-kor már fogadjuk a gyerekeket és 16:30-ig velünk vannak. Tábornyitáskor a táborvezető és a szülők telefonszámot cserélnek, így a tábor elérhető és fordítva.
A ránk bízott gyerekeket csak a szülőnek adjuk át, vagy a szülő által meghatalmazottnak.

Nézzünk egy napi programot… Reggel 8-tól 9-ig úszás, edzés, úszásoktatás… ezen olyan edzőink is részt vesznek a zárt uszodában tartott foglalkozáson, akik egyébként akkor nincsenek a táborban.
A délelőtti programot a táborvezető határozza meg, illetve a gyerekek. Egy részük például foci bajnokságon vesz részt, mások ugyanakkor mini kosár- illetve röplabdáznak.  Széles a paletta, kérhetnek aerobicot, vízitornát, részt vehetnek játékos vetélkedőn, színeskrétával „aszfalt” rajzoló versenyen.
11:30-kor az étteremben vannak, ez időponthoz kötött, a főétkezés választható.
Ebéd után a táborhelyünkön van egy kis csendes pihenő. Ekkor játékos versek, dalok, sőt táncok is szerepelnek. Csak annak, aki részt akar venni; a táborban nincs olyan szó, „kötelező”.
Délután is többféle sport közül választhatnak a gyerekek: strandolás jellegű úszás, ugrálás, a Cziráky, illetve Sportmedencében, és Kismedencébe; bekapcsoljuk a csúszdát, csak mi csúszdázunk ilyenkor, fent két edzőnk felügyel és a fogadó kismedencénél is két edző várja a táborozókat.
Minden nap bemegyünk az Élményfürdőbe és élvezzük annak minden szolgáltatását.
15:00- kor van uzsonna, amit megbeszélnek a gyerekekkel. Például: zsemle, vaj, pulykasonka vagy kalács, nutella, lekvár, stb…

A tábori nap végére a gyerekek elfáradnak, de ez „egészséges” fáradtság: a víz, a napfény, a sport örömei.
Rossz idő esetén többet vagyunk az Élményfürdőben, illetve teremben történnek a sportfoglalkozások.
Szeretettel várunk minden gyereket, diákot 5 éves kortól.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés