Yacht Klub Agárd vitorlástábor
Yacht Klub Agárd vitorlástábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2484 Agárd, Tópart u. 7/b
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36205893533
Bentlakásos ár
62 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5000 Ft
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Vitorlázás

Optimist gyerek-vitorlásokkal, nagyobbaknak Pillékkel  a kikötő előtti vizeken. Az edző motoros kishajóval követi és irányítja a vitorlázókat. Ha az időjárás engedi naponta 4-6 órát vízen töltünk. Egy nap hosszabb tókerülő túrára is indulunk több hajóval, hideg elemózsiával. Mentőmellényt biztosítunk és kötelezõ.

Kiegészítő programok

A vitorlázás mellett sokat játszunk,  sportolunk, strandolunk, kirándulunk. Biciklitúrára is indulunk, ha olyan az idő, ezért kerékpárt hozzatok!

Szállás, étkezés, tudnivalók

Szállás és étkezés a kikötő klubházában, 6-8 ágyas igényes szobákban. A csoportok 16 fősek, két vitorlás edző és egy tanár van a gyerekekkel a tábor teljes ideje alatt.

Érkezés első nap 10 óra körül; utolsó nap du. 2-től várjuk a szülőket vitorlás bemutatóval, így a program kb. 5-ig tart. A részvétel feltétele a biztos úszni tudás.

Mindenképpen hozzál magaddal:
Két váltás meleg sport ruha és edzőcipő, széldzseki, napszemüveg, sapka, naptej, szúnyogriasztó krém fürdőruha, törülköző, kis hátizsák, és BICIKLI!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés