Budapest Garden Napközis tábor
Budapest Garden Napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1036 Budapest, Árpád Fejedelem útja 125.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idén nyáron garantáltan nem fogtok unatkozni. Csupa izgalmas és mozgalmas program vár benneteket a Budapest Garden táboraiban. Napközis tábor turnusaink egész nyáron várják a gyerekeket.

Pedagógusaink és animátoraink vigyáznak a gyerekekre a nap folyamán. Napi háromszori étkezés, sok zöldség és gyümölcs, zuhanyzó használatának lehetősége várja a táborozókat. Gondosan figyelünk az allergia, ételérzékenységre.

6-14 éves korig várjuk a jelentkezőket. Táborainkban a maximális létszám: 40 fő

TÚLÉLŐTÁBOR! - BEVEZETÉS A CSERKÉSZEK VILÁGÁBA!

Kóstoljatok bele a természetbe, a Garden hatalmas Duna-parti területén.

Kimozdulhattok a városi épületek dzsungeléből és túlélőtáborunk programjain ízelítőt kaphattok a cserkészek nem mindennapi tudásából. Számtalan színes kaland és izgalmas feladat vár rátok, miközben játszva tanulva, tapasztalatok útján szerezhettek tudást a természet világáról. Megtanulhatjátok hogyan lehet tájékozódni az állat és növényvilág jelei alapján, bárhol is legyetek, hogyan gyújtsatok tüzet, ha csak egy szál gyufa van a közeletekben, vagy a legstrapabíróbb csomók kötését, amely jól jöhet egy erdőben töltött nap során.

A gyerekek miközben játszva tanulnak, tapasztalatok útján szereznek tudást a természet világáról. Egy hét a természettel a városban. Táborunk programjai fejlesztik a gyermekek ügyességét, problémamegoldó képességét, miközben a szabad levegőn tölthetik a szünidőt és egy klassz csapat részesévé válva együtt dolgoznak társaikkal egy közös célért.

SKATE&ROLL TÁBOR

5 napon át ismerkedhetnek a gyerekek a gördeszkázás és görkorizás fortélyaival a Budapest Garden oktatóinak segítségével. Az sem jelenthet akadályt, ha valaki még sohasem próbálta, táborunkban játékosan megismerkedhet a gördeszkázás és görkorizás alapjaival. Amellett, hogy mindkét sport igazán szórakoztató, növeli a gyerekek állóképességét, kitartásra nevel, javítja a mozgáskoordinációjukat.

A gördeszkázás és görkorcsolyázás alatt a védőfelszerelés – térd-, könyök- és csuklóvédő + bukósisak – használata kötelező!

Ez nemcsak egy gördeszkás, görkoris tábor, számtalan választható program várja még a gyerekeket a turnusok alatt, úgy, mint úszás, csapatjátékok, focizás, trambulinozás, ugrálóvár, buborékfoci, ninja-pálya, kézműves foglalkozások, dráma játékok.

GARDEN SPORTTÁBOR

Sporttáborunkban játékosan fejlesztjük a gyerekek ügyességét, állóképességét. A számtalan sportolási lehetőség mellet, garantált a sok móka és jó hangulat! Várja őket focipályánk, trambulinparkunk, ninja pályánk, rengeteg csapatépítő, valamint ügyességi játékunk. Van, aki röplabdázni szeret és van, aki úszni, sokan a focizást kedvelik. Ebben a táborban minden lehetőséget megtalálnak a mozogni vágyó fiatalok. Megrohamozhatják ugrálóvárunk, vagy trambulinparkunk szegleteit. Kipróbálhatják a buborékfocizás élményét. Ha pedig egy kicsit másfajta tevékenységbe is belekóstolnának, várják őket kézműves foglalkozásaink, drámajátékaink.

TŰZOLTÓ TÁBOR

Tűzoltó parkunk táborában képzett csapatunk segítségével láthatnak bele a gyerekek a tűzoltók izgalmakkal teli életébe. Nem könnyű, felelősségteljes szakma, de mókával és ügyességi játékokkal vegyítve kiváló szórakozást biztosít. Vidám fejlesztő programok, amely közben minden kisgyerek megismerkedhet a tűzoltók érdekfeszítő munkájának csínjával-bínjával. Belebújhatnak 5 napon át ezeknek a nem mindennapi hősöknek a bőrébe. Beöltöznek tűzoltónak, várja őket az IGAZI tűzoltás, sötét labirintus, locsolós játék, rúdon csúszás, óriás puzzle, tűzoltóautó simogató, ugrálóvár, tűzoltóautó és felszerelés bemutató, .... Közös erővel győzik le a bravúros akadályokat.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés