Csíkos Zsiráf Élményhét

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1114 Budapest, Bartók Béla út 61.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36703176404
Napközis ár
44 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Ez a tábor azoknak szól, akik szeretnék, hogy gyermekeik különleges élményekkel, új tapasztalatokkal gazdagodjanak. Biztonságos légkör, izgalmas programok kedves, odafigyelő szakemberek várják itt őket. A szabadjáték mellett kifejezetten fontos számunkra a különböző részképességek, tanulási képességek és kreativitás játékos formában történő fejlesztése is.

Programjaink:

• Csíkos Zsiráf kalandtúra az állatkertben (Állatkerti kirándulásunk során a gyermekeknek kis csoportokban, játékos egymásra épülő feladatok, játékok útján kell kideríteniük melyik kisállat volt a csalafinta tolvaj és hová dugta az ellopott kincseket.)

• Mesefoglalkozás (Szakképzett gyógypedagógus kollégánk tart izgalmas és vidám mesefoglalkozást a gyermekek számára.)

• Süti workshop (A gyermekek ezen a foglalkozáson kiélhetik kreativitásukat, valamint az otthoni önellátást is gyakorolják.)

• Kincskeresés (A közeli gyönyörű Feneketlen-tó remek lehetőséget nyújt a bátor kalózfiúknak és kalózlányoknak egy kis kincskereséshez. A gyerekek kis csoportokban próbákat teljesítve, rejtvényeket megoldva jutnak el az elrejtett kalózkincshez.)

• Csendterápia (Szabad környezetben terápiás formában megismerhetjük a valódi csendet és nyugalmat, amely rohanó világunkban egyre ritkábban vesz minket körbe.)

• Mezítlábas foglalkozás (A taktilis (érintéses) érzékelés, valamint az egyensúlyi rendszer kiépülése fontos a gyermekek fejlődése szempontjából. Ezen foglalkozáson a gyermekek talpukon keresztül ismerkedhetnek különböző anyagokkal, felületekkel.)

• Finommotorikát fejlesztő foglalkozások (Különböző játékokon, kézműves foglalkozásokon keresztül szeretnénk fejleszteni a gyerkőcök finommotorikáját és grafomotorikáját, mely képességek kiemelten fontosak az írás szempontjából.)

• Drámaterápia(Célunk a gyermekek önkifejezésének és önismeretének fejlesztése izgalmas szerepjátékokon keresztül.)


Az ár tartalmazza a belépőjegyeket és a napi háromszori étkezést!

Jelentkezési határidő: 2019. Július 15. (20.000.- Ft előleg befizetése szükséges)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés