ÉLMÉNYFESTŐ napközis tábor a Paletta Festőműhelyben
ÉLMÉNYFESTŐ napközis tábor a Paletta Festőműhelyben
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1149 Budapest, Várna utca 12-14.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202214613
Napközis ár
60 000 Ft
Napi tábor ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény fejenként, tehát testvérek jelentkezése esetén összesen 6000 Ft-tal olcsóbb
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
2024. júl 1, hétfő - 2024. júl 5, péntek (5 nap) 1. MEGTELT
2024. júl 15, hétfő - 2024. júl 19, péntek (5 nap) 2. MEGTELT
2024. júl 29, hétfő - 2024. aug 2, péntek (5 nap) 3. MEGTELT
2024. aug 12, hétfő - 2024. aug 16, péntek (5 nap) 4.
2024. aug 26, hétfő - 2024. aug 30, péntek (5 nap) 5.
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kedves Szülők, kedves Gyerekek! Redl Anna vagyok a Paletta Festőműhely művészeti vezetője. Tizenhárom éves korom óta festek, rajzolok. A Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában végeztem festő szakon, majd az Iparművészeti Főiskola (ma MOME) tervezőgrafika szakán diplomáztam. Itt említeném meg két mesterem a sok közül, akik a legfontosabbak voltak számomra. Kopek Rita és Péli Tamás grafikus- és festőművészek voltak elsősorban azok, akik segítettek a felvételikre felkészülnöm, és megalapozták a szakmai hátteremet, tudásomat. A tanítás fortélyait is tőlük lestem el. Úgy gondolom csak az tud jól elmagyarázni valamit, és átadni a tudását, akit profi módon tanítottak. Magyarázni mindig is szerettem, és hiszem, hogy az oktatásban a kritikánál a dicséret sokkal fontosabb. Festéseimen lépésről-lépésre, az első ecsetvonástól az utolsó simításokig mutatatom be egy kép elkészülésének a folyamatát, akár felnőttekről, akár gyerekekről van szó. Örömmel tölt el, ha segítek önbizalmat adni a vendégeimnek egy jól sikerült kép megalkotásával, de legalább annyira fontos számomra a jó hangulat, a nálam töltött minőségi idő. Idei táboraimba is szeretettel várok minden kis művészpalántát! Redl Anna - Paletta Festőműhely SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!
Leírás
KEDVES SZÜLŐK!

Szeretnétek valami tartalmas elfoglaltságot a gyermeketeknek a nyári szünet idejére? Akkor ez a program Nektek szól! :)

A nyári szünetben egésznapos napközis tábor keretében élményfestő foglalkozásokat tartok 8-14 éves gyerekeknek, hetente 5 napon keresztül, ahol minden nap más képet festünk. Ha elindul a tábor, akkor egy-egy napon is lehet csatakozni!

Mivel a képek elő vannak rajzolva ceruzával, semmilyen komolyabb festeni tudás nem kell a jelentkezéshez, csak annyi, hogy a gyerek szeressen festeni, rajzolni, alkotni. ;) Ha ez megvan, akkor gondoskodom róla, hogy megtanuljon akril festékkel bánni, vászonra festeni, büszke legyen a festményére és magára, amikor hazamegy, és persze maximálisan jól érezze magát nálam . :)

Az első ecsetvonástól az utolsóig minden lépést mutatok a gyerekeknek, körbejárok, segítek, magyarázok.

A tábor minden nap: 9-17.30-ig tart

ÍGY NÉZ MAJD KI EGY TÁBORI NAP:

9:00 - 9:30 - Megérkezés, ismerkedés egymással és az akrilfestékkel

9:30 - 12:00 - Az aznapra meghirdetett kép festése (1. rész)

12:00 - 12:45 - Ebédszünet

12:45 - 14:30 - Séta a Pillangó parki játszótérre (igény szerint sütizés, fagyizás)

14:30 - 16:30 - Festmény befejezése (2. rész)

16.30 - 17:00 - csoportkép készítése, fotózás, beszélgetés

17:00 - szülők érkezése

Ebédet a Teletáltól lehet rendelni (SULIDŐ1 vagy SULIDŐ2 menüt), ami 7600 Ft/hét vagy otthonról is hozható, és mikróban felmelegíthető. Tányért, evőeszközt, poharat tudok adni.

Tízórainak vagy uzsinak müzliszelet és gyümölcs (pl. alma, narancs, banán) biztosított, ezen felül gyümölcsteával, limonádéval vagy ásványvízzel tudom megkínálni a gyerekeket.

Július 1-től indulnak a kurzusok, melyek kéthetente szeptemberig megrendezésre kerülnek. A weboldalam alján lévő űrlapon lehet rájuk jelentkezni, vagy a palettafestomuhely@gmail.com emailcímen.


Várok minden kis művészpalántát szeretettel!

SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

Redl Anna
(a Paletta Festőműhely megalapítója, diplomás művészeti oktatója)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A tábor nagyon jó! A képek amik készülnek nagyon szép emléknek maradnak meg. Anna nagyon kedves a gyerekekkel , mindig örömmel megy a gyermekem hozzá! Kisebb csoportos létszám van. Szorosabb barátságot is kialakulnak.
"A legjobb nyári táborunk volt, ha lehetne 5 csillagnál is többet adnék. Anna fantasztikusan bánik a gyerekekkel, nem csupán a festésre tanítja őket, a lelkükkel is törődik. Amikor először beléptünk Rozival a műterembe sugárzott a pozitivitás a környezetből és a képekből, és ezt a jókedvet árasztotta magából Anna is - minden nap, el nem tudom képzelni hogyan csinálta:). Biztos, hogy újra megyünk!"
A tavalyi tábor szuper volt! Anna egy végtelenül kedves ember, a lányom imádja. Csodás képeket készítenek. Ha tehetjük év közben is részt veszünk egy-egy festésen. Az idei tábort sem fogjuk kihagyni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!