Kikapcsolódó és 4in1élménytábor
Kikapcsolódó és 4in1élménytábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 40.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309643626
Bentlakásos ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (csak egyéni jelentkezőknek!) Két testvér esetén 35.900 Ft/fő (10%) Három testvér esetén 33.900 Ft/fő (15%)
Ajánlott életkor
8-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Egyesületünket pedagógus kollégáinkkal 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben biztosíthassunk tartalmas szabadidős tevékenységeket, ismeretterjesztő és közösségépítő programokat gyermekek, illetve az ifjúsági korosztály számára. Munkánk során arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon szervezzünk szabadidős, sport és oktatási programokat.Táborainkat a helyi adottságokhoz igazodva, a tájegység kínálta lehetőségeket és a történelmi hagyományokat figyelembe véve állítjuk össze. Rengeteget kirándulunk, vetélkedünk. Évről évre törekszünk arra, hogy – a már jól bevált tradicionális foglalkozások mellett- programjaink új és új elemekkel bővüljenek, színesedjenek.
Leírás
Idén a Hármas-Körös vidékére, Gyomaendrődre szervezzük élménytáborainkat, 7nap/6éjszakás turnusokban. Az egy hét alatt rengeteget játszunk, kirándulunk, fürdünk. Lesz kézműves foglalkozás, városismereti portya, kirándulás a Körös holtágaihoz. Két napot is strandolással töltünk a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőben. Mindezek mellett sport, tábori kaszinó, just dance is bővíti a kínálatot, ugyanakkor nem hiányozhat az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem. Az esti órákban pedig a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a táborozókat.      

A településről                                  

Gyomaendrőd egyedülálló természeti csodája, az Alföld második legnagyobb folyója:a Hármas-Körös, tizenhat holtággal.  A leghosszabb a 20 km hosszú Peresi-holtág, melynek alsó szakaszán a Peresi Múzeum várja az érdeklődőket. Nyaranta legtöbben az Erzsébet ligetben felújított Liget Gyógyfürdőt látogatják, ahol a szabadtéri strand mellett fedett uszoda várja a csobbanás szerelmeseit. Itt a napsütéses órák száma évről-évre meghaladja a kétezer órát. A kisvárost  háborítatlan környezet, nosztalgikus tanyavilág övezi.

Ajánlott korosztály: 9-16 évig

Elhelyezés:

Bethlen Gábor Szakképző Iskola Tanszálló:

3-5-6 ágyas szobák, 2 szobához egy vizesblokkal.

Részvételi díj:
39.000 Ft/fő/turnus (7 nap/6 éjszaka)

A részvételi díj tartalmazza:  

a szállást, ágynemű használatát, a napi háromszori étkezést (első nap vacsorától – utolsó nap reggeliig) és az általunk szervezett programok költségeit, beleértve a fürdőbelépők árát is.

KIKAPCSOLÓDÓ ÉLMÉNYTÁBOR

2021. július 04-július 10.

4IN1 ÉLMÉNYTÁBOR

2021. július 11-július 17.


KIKAPCSOLÓDÓ ÉLMÉNYTÁBOR PROGRAM:

Vasárnap
Délután:     Megérkezés. elhelyezkedés, tábornyitó, csapatok kialakítása

Este:        Just Dance

Hétfő
Délelőtt:    Kézműves foglalkozás    

Délután:     Felfedező portya térképpel Gyomaendrődön

Este:        Játékos sportvetélkedő, vidám sorversenyek

Kedd
Egész nap:   Strandolás a Gyomaendrődi Liget Fürdőben

Este:        Gitáros daltanulás  

Szerda
Délelőtt:   “Logikaland” Izgalmas,  kalandtúra logokai feladványokkal

Délután:    „Vízi röpi” bajnokság

Este:        Diszkó        

Csütörtök
Délelőtt:    „Angyalok és Démonok” vidám játék sok mozgással

Délután:     Sport-délután a tornacsarnokban

Este:        Tábori kaszinó

Péntek
Egész nap:    Strandolás a Gyomaendrődi Liget Fürdőben

Este:         Tábor zárása, értékelése, eredményhirdetés, Just-Dance          

Szombat
              Utazás haza4IN1 ÉLMÉNYTÁBOR

2020. július 12 - július 18.


4IN1 ÉLMÉNYTÁBOR PROGRAM:


Négy az egyben élménytábor:kézműves, sport, önismereti és természetfürkész tábor

2021. július 11-17.

A táborozók négy terület közül választhatnak, érdeklődésüknek megfelelően. A csoportok létszáma kb. 15-20 fő. A hét folyamán a gyerekek a kiválasztott csapatban tevékenykednek úgy, hogy közben aktívan részt vehetnek a nagy, közös tábori programokban is. Mindezek mellett sok játék, kirándulás, just dance is bővíti a kínálatot, ugyanakkor nem hiányozhat az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem. Az esti órákban pedig a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a táborozókat.

1. Természetfürkésző csoport
Ha már unod a városi szürkeséget, vagy csak kimozdulnál a megszokott  környezetből, akkor itt a helyed nálunk, ahol mindent megtalálsz, ami a városból hiányzik. Zöld környezet, egészen közelről szemlélve, megérintve azt, amit eddig csak a természetfilmekben láttál. Megvizsgáljuk, miért más a természet, mint a civilizált város, milyen a levegő, a talaj, a víz és, hogyan lehetne jobbá tenni a környezetünket.

2. Kézműves csoport
Bevezetünk a különféle kézműves mesterségek rejtelmeibe, batikolunk, nemezelünk, bőrőzünk. A hét folyamán. Megismerkedünk az agyag tulajdonságaival, elsajátítjuk a kerámia készítésének alapjait, az ide kapcsolódó különböző technikákat, találkozunk a korongozással. Készítünk bőrkarkötőt, hűtőmágnest.

3. Önismereti, kommunikációs és dráma csoport
Elmerülünk egy kissé önmagunk világában, igyekszünk jobban megismerni magunk és társaink belső folyamatait, azt, hogy miképpen reagálunk bizonyos helyzetekre. A kommunikációs gyakorlatokkal, játékokkal erősítjük kapcsolatteremtési és kifejező készségeinket. Gyakoroljuk az együttműködést, a bizalom fejlesztését, a döntéshozatalt és a vitát. Tesszük mindezt rengeteg játékkal, kreatív és gondolkodtató feladatokon foglalkozásokon keresztül.

4. Sport csoport
A sportmozgások játékos gyakorlásával, a sportszerű versengéssel magasabb szintre emeljük az önismeretet, egymás teljesítményének elismerését. Játékos gyakorlatok formájában belekóstolunk az egyes sportágak világába, sokat versenyzünk, vetélkedünk. Lesz atlétika, mini olimpiával, röplabda, foci, vízi versenyek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A gyermekem évek óta felejthetetlen élményekkel tér haza az Egyesület által szervezett táborokból. A helyszín változott az élmények maradtak! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyermekének tartalmas, szórakoztató, izgalmas nyári pihenést keres!
Nagyon jó volt! Köszönöm Zsolti bácsinak is. Sokszor voltunk már kisöcsémmel, idén is megyünk. Jó a kaja és a játékok. Tavaly rossz volt az idő és a strandon nem volt meleg. De most majd kétszer is megyünk strandra. Már nagyon várom!