MineCinema Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1036 Budapest, Árpád Fejedelem útja 125
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Napközis ár
54 990 Ft
Fizetési mód
Bankkártya
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idén nyáron megrendezésre kerül az első MineCinema Tábor, melynek az óbudai „Budapest Garden” (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.) ad otthont. A tábor időtartama 5 nap (július 6-10), minden nap 7:30 és 17:00 óra között várjuk az érdeklődőket (a foglalkozások 9:00 órakor kezdődnek és 17:00 óráig tartanak).

Naponta más-más izgalmas programokkal készülünk, mint például sportfoglalkozások, állatkert látogatás, kreatív foglalkozások, MineCinema vetítés, videós találkozó és közös Minecraftozás. Lehetőség lesz kipróbálni a buborék focit, a trambulin parkot és a görkorcsolya illetve gördeszka pályát.

A gyerekek korosztályok szerinti bontásban, csoportokba lesznek osztva. Minden csoportnak lesz egy vezetője, aki a programok vezetése mellett ügyel a gyermekekre.
A tábor házigazdája CineManus lesz, valamint minden nap más tartalomgyártóval lesz lehetőség találkozni, mint Baluka, ZsombeyHD, Sajt32 és James.

A jegyár napi három étkezést tartalmaz, egy tízórait (gyümölcs), egy meleg ebédet (leves és főétel), illetve uzsonnát (szendvics és zöldség-gyümölcs) biztosítunk. Ezenfelül, a Garden területén több remek büfé is üzemel, ahol lehetőségük lesz ételek-italok vásárlására.

Fontos, hogy ételérzékenység esetén vegyék fel velük a kapcsolatot, hogy előzetes egyeztetést követően a gyermek igényeit figyelembe véve állíthassuk össze a napi menüt.

A táborban csak előzetesen megváltott jeggyel van lehetőség részt venni.
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/tabor/
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés