ORSZÁGJÁROKA utazós napközis tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1007, -
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36706357105
Napközis ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Iskolabuszainkkal városi rendezvényeken megtalálhatóak vagyunk, ahol az érdeklődők felszállhatnak a járművekre. 5000 Ft os kedvezmény utalványt kaphatnak az autóbusznál az érdeklődők. Részletek www.orszagjaroka.hu
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Országjáróka utazós napközis táborunk a 2020 évben először kerül megszervezésre Budapestről. A tábor összeállításának fontos szempont volt, hogy a nyári szünetben hasznos ismeretekhez jutassuk a 8-14 éves korosztályt. A tábor napközis jellege lehetővé teszi, hogy a gyerekek önállóan tölthessék a szünidőt, mégis a szülőkkel együtt dolgozzák fel az élményeket.  Táborunkba szeretnénk, ha a szülőket is bevonni, ezért iskolabuszainkba szerelt kamera betekintést nyújt számukra az kis országjárók kalandjaiba.
Országjáróka egész nyáron elérhető a kalandvágyó gyerekek számára. Egész nyarat lefedő turnusaink lehetőséget adnak a szülőknek, hogy gyermeküket biztonságban tudhassák, a gyerekeknek pedig, hogy játszva megismerkedhessenek Magyarország legszebb helyeivel, új barátságokat és életre szóló élményeket szerezhessenek.
Egyesületünk nagyon fontos szempontnak tartja a biztonságot ezért kivalló műszaki állapotban lévő sárga amerikai iskolabuszokkal és rugalmas tapasztalt gyerek centrikus animátorokkal szervezi a tábort.
Különös figyelmet fordítunk az résztvevők egyéni igényeinek kiszolgálására. Az élmények megfelelő értelmezésére, és elmélyítésére. Bízunk benne, hogy a résztvevők kedvenc nyári élményként számolnak be táborunkról.

Minden gyerek vágya, hogy egyszer sárga amerikai iskolabusszal utazzon ORSZÁGJÁRÓKA táborunk részvevői ilyen autóbuszokkal járják be Magyarország legszebb helyeit.
De, hogy a szülök se maradjanak le az amerikai életérzésről, ők is részesei lehetnek kalandozásunknak, melybe betekintést biztosít buszokba szerelt webkamera, mely álladó kapcsolatot biztósít, a szülők és a gyerekek közt.

Országjáró csapataink hétköznaponként reggel 7 órától indulnak útra.

Felszállási helyek:
Keleti pályaudvar 7:00-7:15
Hősök tere: 7:30-7.45
Nyugati pályaudvar: 8:00-8:15

A résztvevők szülei a hazaérkezés pontos időpontjáról SMS üzenetben lesznek tájékoztatva.
Várható hazaérkezés 18 óra magasságában.

Utazás:

Országjáróka 2020 táborunkat sárga amerikai iskolabuszokkal szervezzük. Az autóbuszok magas szintű műszaki ellenőrzéseken esnek át, mely szavatolja biztos hazaérkezésünket. Sofőrjeink gyerekcentrikusak, iskolabuszainkban az evés és ivás engedélyezett.

Buszaink férőhely kapacitása:


International Blue Bird School busz: 56
International Blue Bird School busz: 48

Heti programunk:

Hétfő: Dunakanyar- Dömös- Esztergom. (120KM)
Program: Esztergomi Bazilika megtekintése után egy kalandos gyalogtúrán vesz részt a csoport. Dömösről 8 km gyalogtúra során 7 feladaton keresztül sajátítjuk el a természetben a túléléshez szükséges ismereteket, álcafesték készítése, tűzgyújtás, víztisztítás, elsősegélynyújtás, tájékozódás. Utunk során érintjük a Rám-szakadékot. Kellemesen elfáradva a napot a visegrádi bob pályán pihenjük ki. Hazaérkezés: 18 óra.


Kedd: Jászberény-Szolnok (250 KM)
Program: Első állomásunk Jászberény, mely a Jászság központja. Itt őrzik ma is Lehel kürtjét. A Jász Múzeum bejárása után kirándulásunk elviszi a gyerekeket a szolnoki Repülő Múzeumba. A gyűjtemény katonai repülőgépeket, helikoptereket, vadász¬repülőket, II. világháborús csatagépet és a polgári repülést kiszolgáló légi járműveket mutat be. A kiállított gépeket testközelből is megcsodáljuk. A repülők után megismerkedünk Szolnok várossal és kalandos városfelfedező túrán. Hazaérkezés: 18 óra


Szerda: Salgótarján- Karancs (220 KM)
Program: A kirándulás első programja a Bánya Múzeum megtekintése Salgótarjánban, majd egy csodálatos túrát teszünk a Cserhát vadregényes ormain a Salgó várhoz. Délután még meglátogatjuk a híres salgótarjáni üveggyár látogató központját, ahol betekintést kapunk mára már a feledébe merülő üvegfújás rejtelmeibe. Hazaérkezés 17 és 18 óra között.


Csütörtök: Balaton (220 KM)
Program: Megismerkedünk a Balatonnal kialakulásával a Monoszló, Hegyestű Geológiai Bemutatóhelyen megcsodálhatjuk az ország legnagyobb bazalt sípjait. A bemutatóhelyen sok hasznos ismerettel gazdagodunk a Balaton élővilágával és természeti kincseivel kapcsolatban. Délutánt jó idő esetén fürdőzéssel töltjük. Rossz idő esetén Székesfehérvárra látogatunk, ahol megtekintjük a Bory–Vármúzeumot. Hazaérkezés: 19 óra.


Péntek: Kecskemét (300 KM)
Program: Reggel utunkat a hírős város Kecskemét felé vesszük, megismerkedünk történelmével és világhírű épületeivel. A belvárost városfelfedező túránk segítségével kalandos kincskeresés közepette ismerjük meg. Délután a főzés íjászat, lovaglás kerül a főszerepbe egy Kecskemét közeli lovas tanyán. Hazaérkezés: 20 óra.

CSIRI Ifjúsági Szabadidős Egyesület közel immár 10 éve foglalkozik oktatást kiegészítő programok, táborok, tanulmányi és osztálykirándulások szervezésével.

Szervezett programjainkra az ország számos pontjáról érkeznek osztályok, esetekben egész iskolák. Programjaink elsősorban tananyaghoz kapcsolódva szerveződnek elsősorban Budapestre. Fővárosunk gazdag múltja, építészete és a várost kettészelő Duna rendszerint ámulatba ejti a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Igyekszünk a programok teljes ideje alatt maradandó színes élményekhez, és hasznos tudáshoz juttatni a résztvevőket.  Dunai sétahajóink, amerikai iskolabuszaink, rugalmas csoportkísérőink a felhőtlen kikapcsolódás zálogai.
Eddig elsősorban vidéki gyerekekkel ismertettük meg fővárosunkat.  Most szeretnénk a budapesti gyerekekkel megismertetni Magyarországot. Ezért is hoztuk létre ORSZÁGJÁRÓKA 2020 elnevezésű napközis táborunkat. Az elmúlt évek során több ezer gyerek részvételével sok hasznos tapasztalatra és szakértelemre tettünk szert, melyet táborunk szervezésénél is szeretnénk kamatoztatni. Egyesületünk fiatal rugalmas animátorainak köszönhetően szeretné a budapesti gyerekek idei nyarát felejthetetlenné tenni.
Egyesületünk elnökeként bízom benne, hogy idén hagyományteremtő jelleggel megszervezett táborunk sok gyerek legjobb nyári élményévé válik.

CSIRI IFJÚSÁGI ÉS SZABADIDŐS EGYESÜLET vezetősége:
Csert Tibor Mihály          Elnök
Mátyus István               Alelnök
Frizória Rajmund            Titkár
                

CSIRI IFJÚSÁGI ÉS SZABADIDŐS EGYESÜLET
Cím: 6050 Lajosmizse Liszt F. út 23.
Telefon: 06-70/635-7105
e-mail: csiszeszervezes@gmail.com    
Bankszámla: 11707079-21441581 (OTP Bank)
Adószám: 18024289-1-03
Személyszállítási engedélyszám:ASSZ-03/000352/2017
www.csisze.hu,www.orszagjaroka.hu
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés