PEOPLE TEAM | Brókerek és Tőzsdecápák tábora
PEOPLE TEAM | Brókerek és Tőzsdecápák tábora
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
106 000 Ft
Napközis ár
53 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesókedvezmény
Ajánlott életkor
9-17
Turnusok
2023. júl 23, vasárnap - 2023. júl 29, szombat (7 nap)
2023. júl 30, vasárnap - 2023. aug 5, szombat (7 nap)
2023. aug 6, vasárnap - 2023. aug 12, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A felügyeletet turnusonként 70-80 táboroztató látja el, tehát 5-6 táborozó gyerekre jut egy táboroztató. Ez nem iskola, de még csak nem is olyan tábor. Itt mindenki a barátod és a partnered. A táboroztatók rengetegen táborozókként kezdték: tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is nagyszerű hangulatban. Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat! Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni! S hogy ki ez a 70-80 lelkes fiatal turnusonként? Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok kipróbált táboroztatók. A tanárok a témafoglalkozásokat vezetik. A táborvezetők koordinálják és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat. Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek dobják fel a punnyadós őszi napokat, miközben már a következő évi táborozást tervezed. Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy ugyanolyan, néha pedig visszafogott és meghökkentő fazonok nyaralnak együtt. És ez így jó. A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire sok mogorva felnőttnek erre esélye sem volt. 3 tábori orvos vigyáz az egészségünkre. Kulcsfontosságú és elengedhetetlen az állandó jelenlét. Ha valaki megbetegszik, gond egy szál se: biztos, gyors, jó kezekben van. Ritkán történnek balesetek, de ha mégis, azonnal érkezik a segítség. A tábori dokik majdnem mindenre azonnal képesek gyógyírral szolgálni. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.
Leírás
A PEOPLE TEAM-mel és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával.

Beosztanád a kiadásaidat, de gőzöd sincs, hogyan fogj hozzá? Többet költesz, mint szabadna? Vagy  lépten-nyomon azt hallod másoktól, hogy „még sokra viszed”? Bárhogy is, ezzel a gazdasági és pénzügyi nyári táborral nem fogsz mellé.
Ha elmúltál már 13 éves, és közelebb kerülnél izgalmas, a fenntartható fejlődésre is fókuszáló startupokhoz, kreatív és tapasztalt pénzmágusokhoz, mehet a menet! Ismerkedj meg a család, majd az ország költségvetésével, vesézz ki monetáris szituációkat, fedezz fel fineszes vállalkozásokat!Közösen felderítjük a világválságok okait, az értékpapír-kereskedés csínját-bínját és az igazán tuti cégindítás hozzávalóit. A pénzügyi tudatosságot célozzuk: használd és hasznosítsd!
Nem marad ki a munkaügy sem: gazdasági szakemberek és egyetemisták prezentálják élvezhető és gyakorlati példákkal, mi fán terem az adó, a hitel és a befektetés.Górcső alá kerülnek a pénzügyi fogalmak, illetve lehetőségek is: a kétszintű bankrendszer, az árfolyamok, a betéti és hitelkártya, a tőzsdék és a pénzalapok működése, illetőleg az öngondoskodás, az előtakarékosság és a tanulmányok finanszírozása.Nem válik belőled egy hét alatt Gordon Gekko, ám majd albérletkereséskor, hitelkalkulációnál vagy munkahelyváltásnál biztosan profitálsz a táborban tanultakból.

Jelentkezni itt lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 24–30.
(2) július 31. – augusztus 6.
(3) augusztus 7–13.

Persze ez a tábor nem kizárólag pénzgazdálkodás és bankjegymustra! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a legkülönfélébb workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak.
Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

Nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.Legyen jó és hasznos nyarad! Tartsd észben: a siker nem csak a széljáráson múlik!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés