Csillagtorony szerepjáték tábor
Csillagtorony szerepjáték tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202633594
+36204830732
Bentlakásos ár
87 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Képzelj el egy olyan helyet, ahol mindaz amit láttál, olvastál vagy játszottál lehetséges.

A háborúkat acéllal és mágiával vívják, véreskezű uralkodók és dicső lovagok ütköznek meg egymással. Az éjszakában kétes alakok űzik sötét ügyleteiket, harci dobok és sámánének törik meg a csillagok nyugalmát. Aranypénz cserél gazdát, és egy dörzsölt kereskedő szája ismét mosolyra húzódik. Ősi tudás és mérhetetlen hatalom az osztályrésze azoknak akik érte mernek nyúlni.

Te mi lennél egy ilyen világban? Ha tudod a választ vagy kipróbálnád magad, hogy megtudd, akkor itt a lehetőség!

Amit ajánlunk a gyerekeknek:
Elsősorban kalandokat, méghozzá olyanokat melyeknek kivételesen nem csak nézője vagy olvasója, hanem tényleg résztvevője lehetsz. Hogy is van ez? Táborunkban szerepjáték folyik a nap huszonnégy órájában. A leérkezés napjától a távozásig folyamatosan királyságunk, Szirakasz lakója leszel. Ez az ország pedig közel sem olyan nyugodt, mint ahonnan te jöttél. A történet három éve kezdődött. Négy törzs maréknyi túlélője összegyűlt, hogy felvegyék a harcot gonosz mágiával megrontott testvéreik ellen. Azóta a birodalom polgárai megküzdöttek az ötödik törzzsel, harcoltak a letűnt királyság szellemeivel, legyőzték a renegát Sir Gerwiont, ork hordák fosztogatták őket. De nem csak kívülről fenyegeti Szirakaszt veszély. Saját lakosai polgárháborúban ontják egymás vérét. Hol azért ki legyen közülük a király, hol azért, hogy a Farkas szellemének útját vagy a birodalom lovagjai által lefektetett irányelveket kövessék és mindezen dolgok felett ott lebeg a démon-varázsló Dol Ranun árnya. Ez azonban már mind történelem. De a negyedik év új veszedelmeket jelent és új hősökre van szükség. A te neved is szerepelhet Szirakasz krónikáiban.

Azért, hogy a játékot színesebbé tegyük igen komoly jelmez arzenált vonultatunk fel. Köpenyek a varázslóknak, páncélok a kardforgatóknak és természetesen még számtalan más.

Az kulcsosház az 1960-as években épült. Az elhelyezés 2, 3 ill. 8 ágyas szobákban történik. A szobákhoz a folyosóról nyíló közös női ill. férfi zuhanyzók és WC-k tartoznak. Az épület maximális befogadóképessége 40 fő.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés