Fantasy és történelmi szerepjáték táborok
Fantasy és történelmi szerepjáték táborok
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3244 Parád, Kristály u. 91.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209623221
Bentlakásos ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Gerida rendfokozati kedvezmény
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
2021. júl 9, péntek - 2021. júl 15, csütörtök (7 nap) Percy Jackson és Zeusz villáma
2021. júl 21, szerda - 2021. júl 27, kedd (7 nap) A bűvös kard legendája
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Kedves Szülők!

A koronavírus miatt elmaradt „Kölyökszilveszterünk” után a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület keretein belül a megrendezés lehetőségébe vetett óriási hittel, megújult erővel, lelkesedéssel és bizalommal hirdetjük meg a Gerida Lovagrend látványos, tartalmas, vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték gyermektáborait 2021 nyarára. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A Harry Potter könyvek első megjelenése után nem sokkal, - 2002-ben - kezdtük a téma tábor formájában való feldolgozását. Az elmúlt években, J. K. Rowling írónő fantáziadús varázslómeséjének tisztelegve megvalósítottuk sok száz kisgyermek azon álmát, hogy hozzájuk is megérkezzen a bagoly a „Roxfortba való felvételt tartalmazó levéllel”. Elvittük őket az Abszol útra beszerezni a varázsló kellékeket, fejükre tettük a Teszlek Süveget, aki beosztotta őket Roxfort valamelyik házába, mágiát és bűbájokat tanulhattak a tanórákon, részt vettek izgalmas trimágus tusa, és kviddics bajnokságokon, és a könyvekből kimaradt, de legalább annyira izgalmas kalandokat élhettek, és élhetnek át mind a mai napig, hiszen a felnövekvő korosztály igényei szerint évről évre újra és újra megrendezzük Harry Potter táborainkat.

A Harry Potter táborok sikerén felbuzdulva, évek óta tervezzük egy a gyermekek között szintén nagy sikernek örvendő téma a Percy Jackson történetek feldolgozását. Idén első alkalommal egy rendkívül izgalmas történettel kezdünk, ahol a gyermekek betekintést nyerhetnek a Görög mitológia varázslatos világába.    

Az elmúlt pár évben feldolgoztunk több magyar és egyetemes történelmi témát, néhány népszerű mesét, a gyermekek átélhették a Karib tenger kalózainak kalandjait, jó pár Walt Disney történetet, részt vehettek Asterix és Obelix rómaiak rovására elkövetett furmányos tréfáiban, de többször belebújhattak Rejtő Jenő hőseinek bőrébe is. Többször voltunk az Ó-kori Egyiptomban és az Ó-kori Rómában sőt pár éve ellátogattunk egy réges-régi, messzi, messzi galaxisba egy Star Wars történet erejéig. Az idei történelmi táborban az ősmagyar történelem egy rendkívül izgalmas rejtélyének, a Bűvös kard legendájának járunk utána. Az ide jelentkező gyermekeket hagyományosan vidám Gerida hangulattal, izgalmakkal teli fordulatos kalandos történetekkel, sok játékkal, sporteseménnyel, vetélkedőkkel, tábortűz melletti énekléssel várjuk.  

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot és igazi élményt biztosítsunk, - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

Az előző évekhez képest, alkalmazkodva a szülők által jelzett igényekhez táboraink hossza is változik, amennyiben az eddig gyakorolt 2x6 napos illetve 1x10 napos táborok helyett igény szerinti mennyiségű 7 napos tábor megrendezését tervezzük.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.

2021 nyarának tervezett Gerida gyermektáborai:

Első táborunk címe:                   Harry Potter és a Hatalom Kesztyűje
                          
Ha volt már gyermeke valamely általunk szervezett Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, bűbájokra és átkokra, rejtélyekre legendás lényekre, boszorkányokra, és varázslókra, egyszóval mindenre, amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány, aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandjainak egyikét...  

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A táborok ideje: 2021. június 27. – július 03.   BETELT!!!
2021. augusztus 02-08.          BETELT!!!
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: Budapestről autóbusszal oda és vissza
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 49.000 Ft.-

Második táborunk címe: Percy Jackson és Zeusz villáma    

A görög istenek halandó asszonyoktól született gyermekei a félvérek sokszor maguk által sem ismert rendkívüli erővel rendelkeznek, és ezen tulajdonságuk előre nem látható konfliktusokhoz vezethet. Táborunkban Poseidon félvér gyermekének Percy Jacksonnak a kalandjait dolgozzuk fel a Gerida táborokra jellemző mozgalmas, hangulatos, vidám stílusban.  

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A táborok ideje: 2021. július 09-15.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: Budapestről autóbusszal oda és vissza
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 49.000 Ft.-

A történelmi tábor címe: A bűvös kard legendája                        

A legenda szerint Attila hun király megálmodta, hogy Isten egy legyőzhetetlen kardot fog neki adni, amivel meghódíthatja az egész világot. Nem sokkal később egy juhász megtalálja a kardot és azonnal a király elé viszi azt. Attila a kard birtokában elkezdi hódító hadjáratait… A kard később több magyar uralkodónál is feltűnik és nyomában mindig győzelem és dicsőség járnak…    

A táborban a rengeteg játék, vetélkedő, sportesemény mind-mind a valós történelemi események izgalmas szálainak mozgatására szolgál, mindez a Gerida táborokra jellemző vidám, önfeledt hangulatban.    

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje:         2021. július 21 - 27.  
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás:         Budapestről autóbusszal
Jelentkezési korhatár:         7 - 14 évAz alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 49.000 Ft.-  

Két meghirdetett Harry Potter táborunk február elejére betelt. Amennyiben tömeges igény lesz egy harmadik Harry Potter tábor megrendezésére, akkor a "Bűvös kard legendája" program helyett Harry Potter tábort renmdezünk.

2021 nyári Gerida táborokra a következő online jelentkezési lapon lehet jelentkezni:

https://forms.gle/P5mLsKC7Hyn5fFJC9

Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát elfogadunk!!!

Ha a tábor a koronavírus járvány miatt nem rendezhető meg, illetve ha a szülők a tábor indulása előtt legalább 20 nappal jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép, akkor a teljes, addig befizetett tábori hozzájárulást visszafizetjük

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a fenti online Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Bármely a táborral kapcsolatos kérdéssel kérem, hogy a következő elérhetőségek valamelyikén keressenek:

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
       Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: rkhetitkar@gmail.com
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap:         www.geridatabor.hu
                        facebook:   https://www.facebook.com/gerida.lovagrend

Budapest, 2021. február
     Tisztelettel:

                                                              Mikó László nyá r. alezredes
                                                                      táborvezető
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Számomra a Gerida Lovagrend táborai mindig egyet jelentettek a boldogsággal, amit ezek alatt a rövid hetek alatt éreztem. Fantasztikusak a programok, a vezetők, a táborozók és az esti tábortűz melletti éneklést sem szabad kihagynom. Bárkinek szívesen ajánlom, aki egy jó közösségbe akar tartozni és pár hét erejéig kizökkenne a saját világából, hogy úgy szórakozzon, mint azelőtt még soha!

Rozmán Lilla
Ha szeretné, hogy a gyermeke egy élménydús táborban vegyen részt a nyáron, a Gerida Lovagrend táborait ajánlom. Korábban én is részt vettem ezekben a táborokban, és igazán kellemes élményekkel rendelkezem, még 8 év távlatából is. A gyerekek érdekes, élvezetes és változatos programokon vehetnek részt, de még sincsenek megerőltetve, hiszen az egész a gyerekekért van.
Gál Botond