Indián nyári tábor

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8400 Ajka, Nomádia rendezvénypark
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303807974
+36703428491
Bentlakásos ár
57 000 Ft
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2 000 Ft
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort nagy tapasztalattal rendelkező pedagógusok és szakemberek vezetik. Sok éve szervezünk már indián táborokat 6-14 éves gyerekek számára. Táboraink népszerűségét mutatja, hogy évről évre egyre több ismerőst üdvözölhetünk turnusainkban. Hiszen melyik gyereket ne érintené meg a közös tűzrakás, a harci játék, hogy igazi indián ruhákat és fegyvereket készíthet, ősi dalokat énekelhet, hogy indián nevet kap? Miért szeretik a gyerekek ezt a tábort? - mert egy nomád táborban önállóbbak és szabadabbak lehetnek, - mert nem a pedagógus van a központban, hanem a gyerekek - itt mindenkinek egyenlő jogai vannak, - mert mindenkinek feladatai is vannak, - mert mindenki a saját képességei, tehetsége, vágyai által lesz része a közösségnek, (senkire nem erőltetünk olyan dolgot, amit nem akar) - mert egy indián törzsben senki nem magányos, szomorú vagy kitaszított, - mert a mi táborunkban autentikus, történelmileg és néprajzilag hiteles tudást kapnak az indiánokról, - mert a gyerekek nyitottak az új dolgok megismerésére és természetesnek tartják, hogy az indiánok másképp éltek, gondolkodtak, a miénktől eltérő szokásaik, hagyományaik voltak, - mert a négy legfontosabb indián erény, a bátorság, a nagylelkűség, a kitartás és a bölcsesség örök érvényű emberi értékek maradnak a számítógépek világában is.
Leírás
2022.INDIÁN TÁBOR
Olyan ez, mint egy időutazás. Álmodoztál már valaha, hogy hirtelen egy másik világban találod magad?  
Mit éreznél? Kíváncsiság, kalandvágy, izgalom és egy kis félelem az ismeretlentől?
Valósítsd meg az álmaidat! Egy két kattintás és nyáron már a vadnyugaton, egy indián faluban találod magad - persze, csak ha nem félsz egy ilyen kalandtól.
Első látásra az indiánok is különösnek tűnhetnek, szokatlan ruhákba járnak, időnként kifestik az arcukat és tollakat viselnek. Még a beszédük is kicsit más, mint amit megszoktál a kőtipik világában.
Nem kell megijedni, a legjobb helyre jöttél. Az indiánok nagyon kedves, barátságos emberek. Pillanatok alatt találsz új barátokat is és az esti tábortűznél már lelkesen tervezitek a másnapi programokat.
Ebben a táborban csak Te számítasz.  
Szabad vagy, senki nem parancsol és nem kényszerít olyan dolgokra, amit nem szeretnél.  
Az indián törzsben mindenki tegeződik, nincs tanár és diák, csak barátok vannak.
Szeretettel várunk a táborban!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés