Sindeon szerepjáték tábor
Sindeon szerepjáték tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2094 Nagykovácsi, Sztrilich Pál Cserkészpark
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306554933
+36307568399
Bentlakásos ár
64 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Két hetes, a Gyűrűk Ura mondavilágára épülő lovagi kalandtábor. Ez alatt az idő alatt a helyszínünk egy mesés birodalommá változik, ahol Sindeon királyságának lovagjai, varázslói és nemesei küzdenek egymással, vagy félelmetes mágikus ellenfelekkel. Egyedi készítésű, gyönyörűen kidolgozott (fa)kardokat és páncélokat, illetve jelmezeket a szervezők biztosítják. Epikus, sok éven átívelő történetek, ahol azzá válhatsz amivé szeretnél! Két hét folyamatos játék, mely során keresztül-kasul bebarangolhatod és elfoglalhatod a Birodalom legszebb területeit. Csak rajtad múlik hogy mivé válsz, Te leszel a Birodalom uralkodója, hősies lovag vagy varázsló.

Étkezés napi háromszor a tábor területén biztosított.

Szállás: 6-8 ágyas (nem koedukált) szobákban

Tábor helyszíne: Nagykovácsi – Adyliget mellett, az erdő közepén (2 km-re a legközelebbi lakott területtől) helyezkedik el a Sztrilich Pál Cserkészpark. Az alábbi térképen megtekinthető a pontos hely.
A 12 hektáros, körbekerített parknál ideálisabb helyszínt el sem lehet képzelni. A szállásul szolgáló épületek a parkban elszórtan helyezkednek el, melyek között erdősávok, hidakkal összekötött patakmedrek, mezők kapnak helyet. A közösségi tér egy hatalmas pajta; mellette nyári konyha és étkező.

Odautazás módja: egyénileg, a helyszín BKV-val megközelíthető. A 61-es villamossal a Hűvösvölgyi végállomásig kell utazni (a Móricz Zsigmond körtérről indul, megáll a Déli pályaudvarnál, a Széll Kálmán téren). Innen a 63-as busszal kell 6 megállót (6 percet) utazni Adyliget megállóhelyig; innen 2 km séta a Cserkészpark (természetesen egyeztetés esetén kocsival kigurulunk az érkezőkért).
Mit hozz: a táborindító levélben melyet néhány héttel a tábor előtt küldünk a résztvevőknek részletesen leírjuk. Azonban semmi különlegeset nem kell hozni: mindent mi biztosítunk (jelmez, ennivaló, játék, stb.). Csak átlagos táboros felszerelés kell: hálózsák, ruha, fantázia, túrázásra alkalmas cipő, hosszú nadrág.
Mit ne hozz: zsebpénzt (nem lesz rá szükséged)
műanyag / fém / egyéb veszélyes kardot
fényképezőt (mi fényképezünk sokat), technikai eszközöket (playstation, laptop – játék lesz elég). Semmit, ami baj ha elromlik!
Pontos részletek a táborindító levélben, melyet megküldünk emailben a jelentkezőknek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés