Személyiségfejlesztő kalandtábor Völgyzugolyban

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7678 Abaliget, Várhegy utca 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305804427
Bentlakásos ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
14-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kőműves Glória Gyógypedagógus, élménypedagógus, a Baranya Megyei Szakszolgálat keretén belül 3 éve vezet közösségépítő csoportokat általános- és középiskolákban, az iskolai bántalmazás felszámolása érdekében. A táborban a fő feladata az élményfeldolgozás, reflektív körök vezetése, az érzelmek átbeszélése, és az iránymutatás. A civil életben egy gyerekklinikán működő segítő szervezetet vezet, mely élményalapú programok keretében segíti elő a kórházban fekvő beteg gyermekek gyógyulását. A Gyűrűk Urából kedvenc szereplője Samu, aki "a gyűrűt nem vihetem helyetted, de téged elviszlek" kreatív problémamegoldó készségével lopta be magát végérvényesen a szívébe. Milotta Péter Testnevelés (PTE TTK egyetemi szint), erősen outdoor irányultság, természetközelség, természetszeretetre nevelés, élménypedagógus. 9 éve dolgozik az abaligeti általános iskolában, 1-8. osztályig tanít, jelenleg a 7. osztály osztályfőnöke. Sok-sok iskolai tábort lebonyolított már, osztálykirándulásokat szervezett Erdélybe és nomád vándortábort is vitt már. A táborban a fő feladata a játékok felvezetése, a kihívások felállítása, a biztonsági keretek megteremtése, mindezt mókásan, a tőle megszokott módon. Civil életben 18 évig versenykenuzott, 10 éve barlangászik illetve járja a természetet, 8 éve hegyikerékpározik, 3 évig tájékozódási futással foglalkozott, 2 évig fal- és hegymászással, 2 évig sárkányhajózással, 1 évig pedig vívott.
Leírás
Össze tudsz fogni a tündékkel, törpökkel és le tudod-e győzni a orkokat? Át tudsz-e jutni Mória tárnáin, az entek erdőin, Mordor mocsarán? Van bátorságod bedobni a gyűrűt a Végzet hegyének lángjai közé? Nálunk kipróbálhatod!

Bizalomépítés, komfortzónából való kilépés, együttműködési készségek fejlesztése a Mecsekben, a festői Abaligeten. Élménypedagógiai elemekre építve küzdenek meg a gyermekek a saját határaikkal, és tapasztalati úton keresztül hatékony kommunikációs stratégiákat. A tábor egyaránt ad szórakozást, kikapcsolódást és kihívást! Az adrenalinszint növelése biztonságos, kontrollált keretek között történik. Éjszakai túrával, bátorságpróbával, barlangi- és erdei túrákkal, strandolási lehetőséggel egészülnek ki a programok, mindezt az ismert fantasy kerettörténetébe ágyazva. Nem csak Gyűrűk Ura rajongóknak. :)

Létszám: 15-18 fő

A gyermekeket a jelentkezés sorrendjében, a létszám beteltéig tudjuk fogadni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés