Kalandozások Középföldén gyerektábor
Kalandozások Középföldén gyerektábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2628 Szob, Malomvölgyi telep 09/22
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Bentlakásos ár
39 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft testvér- és barátkedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szebényi Sándor (Sasa) Főszervező, programokért felelős programigazgató Immáron negyedik alkalommal szervezzük meg a Kalandozások Középföldén Tábort és idén nekem jutott az a remek feladat, hogy létrehozhatom a szervezői közösséget és a tábort is. Kerek húsz éves vagyok és biológia-kémia tanár szeretnék lenni. Egy évig Gyógyszerész tudományt tanultam, most pedig tanári szakirányra váltok, Édesanyám mintájára. Szeretném ha a gyerekek megtapasztalnák azt a hihetetlen élményt és szabadságot amit a fantáziájuk képes nekik adni, ez hajt engem a gyerektáborban és az előkészítő munkánkban is. Szabadidőmben főképp olvasom és természet közelben sétálok, biciklizek, vagy futok. Emberközpontúnak tartom magam és a fő célom az életben, hogy másoknak jót teremtsek. Király Dorottya (Dórie) Főszervező-helyettes, pénzügyekért és reklámért felelős programigazgató Sziasztok, Király Dorottya (DóRie) vagyok,végzős hallgató a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és menedzsment szakán. Tanulmányaim mellett fuvarszervező gyakornokként dolgozom egy logisztikai központban. A Magyar Tolkien Társaságról 2007-ben hallottam először, amikor beneveztem a Társaság Levelező versenyére, melynek a mai napig részese vagyok, igaz, pár éve már szervezőként. Az első MTT-s táborom 2010-ben volt, azóta is rendszeresen eljárok a különböző rendezvényekre. Eddig leginkább logisztikusként erősítettem a szervezői csapatokat, idén a Gyerektábor pénzügyeiért felelek, valamint igyekszem a logisztikát segíteni a beszerzés és a kommunikáció területén. Ha lehetőségem adódik rá, szívesen utazom, síelek, rengeteget olvasok, de cserébe alig nézek filmeket vagy TV-t. Az életem meghatározó része a Kyokushin karate, melyet már 5 éve űzök, így lehetséges, hogy a harcos rendi foglalkozások keretében is találkozunk majd.
Leírás
Táborunkba szeretettel várunk minden 7-14 év közötti gyerkőcöt, aki kedveli Tolkien műveit, mitológiáját, a természetet, és a vidám társaságot. A táborlakók egy varázslatos kaland személyes résztvevői lehetnek, amelyre még hosszú évek múltán is emlékezni fognak majd.

A tábor helyszíne: Malomvölgyi Ifjúsági Tábor
A tábor időpontja: 2016. június 27-től július 3-ig

Hogyan zajlik?
Délelőttönként a gyerekek az általuk előre választott kreatív foglalkozáson, a műhelyen vesznek részt.
Délután a foglalkozások során két dologra helyezzük a hangsúlyt. A családvezetőink egyrészt azon lesznek, hogy a csapaton belüli összetartást erősítsék, másrészt segítenek a gyerekeknek eligazodni és saját karakterüket elhelyezni Középföldén.
Az estéket az adott nap tematikájára épülő vetélkedő, játéksorozat zárja. Ez idő alatt a családok szoros kötelékei feloldódnak, hogy a jelenlévők szabadabban belekóstolhassanak Középfölde csodáiba.

A tábor mindennapjait egy előre felépített játékos történet, a keretmese szövi át. Idei történetünk Középfölde másodkorában veszi kezdetét. A númenori király, Tar-Meneldur fia, a délceg Aldarion a tenger szerelmese, egy bátor kalandor. Hatalmas bárkáival keresztül-kasul bejárta a nagy óceánt, és Középfölde nyugati partvidékén megalapította Vinyalondë kikötővárosát. Új hajót akart, még nagyobbat és még sebesebbet, mindezt Vinyalondë erdeinek fáiból. A város és a hajók építéséhez a númenoriak mellé segítségül hívta a környező népeket - Gil-galad és Círdan tündéit, a Kék-hegység törp-népét, illetve a helyi embertörzseket. A közös munka közben a legendák is szárnyra keltek, különös tengeri lényekről és egy titokzatos szigetről, Tol Asgarról, amely rögtön felkeltette Aldarion érdeklődését. Számos hajót indított már útra a felfedezésére, de a szigetet övező szörnyű viharok eddig mindet forgáccsá zúztak az alattomos sziklákon...

A tábor alapdíja tartalmazza: a szállást, az étkezést (reggeli, ebéd, vacsora, tízóraira és uzsonnára gyümölcs), a csapatos és műhelyfoglalkozások programjainak alapanyagait, a közös utazás díját, egy saját tábori pólót
Alapdíj: 39.500 Ft

Hozz magaddal egy barátot!
Nem csalás, nem ámítás: aki barátjával vagy testvérével érkezik a táborba, az 4000 Ft kedvezményt kap a részvételi díjból!

Minden részlet megtalálható itt: www.tolkien.hu/gyerektabor
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés