Dzsungel könyve
Dzsungel könyve
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Petur u. 7
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
+3613580690
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény ugyanazon táborban
Ajánlott életkor
7-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Rosivall Petra bemutatkozása: Már gyerekkorom óta életem szerves részét képezi a mozgás. Eleinte inkább a sport határozta meg mindennapjaimat, aztán később, érettebb koromban estem szerelembe a tánccal. A szerelem azért is találó kifejezés, mert egyszerre van jelen benne a szenvedély, a küzdelem, az alázat és a tisztelet, egyszerre tanít türelemre, önismeretre és kemény munkára, amely során csalódások éppen úgy érik az embert, mint sikerek. De minden csalódás után az ember felkel a földről, leporolja magát, hiszen egy láthatatlan és fogyhatatlan erő mindig tovább és tovább lendíti a táncossá válás néha gyötrelmes, de csodálatos útján. Megismerkedtem számos stílussal, szívemhez legközelebb mégis a jazz és musical áll. Lehetőségem adódott az évek során számos vidéki, sőt külföldi színpadon szerepelni. 2012-ben végeztem a Táncművészeti Főiskola divattánc szakán, jelenleg Földi Béla iskolarendszerű képzésén veszek részt. Éveken keresztül tanultam Bakó Gábortól, akinek táncszeretete, tudása és fáradhatatlansága példaértékű minden tánccal foglalkozó ember számára. Tőle tanultam meg az alapokat, melyeket később számos helyen próbáltam és pórbálok a mai napig továbbfejleszteni.
Leírás
DZSUNGEL KÖNYVE
Július 3-7.

Komplex mesés, zenés, tánc- és alkotótábor 7-10 éveseknek.
Éld át a mesét! A tábor a közkedvelt Dzsungel könyve  története köré szerveződik. A hét során különböző kifejezési formákon, művészeti ágakon keresztül ismerkedhetnek meg a gyerekek a történettel, majd a zárónapon egy kisebb előadás keretében a szülők is bepillantást nyerhetnek a kreatív munka gyümölcsébe. Elsősorban a tánc és a mozgás nyelvére épül a tábor, de a díszletek, jelmezek elkészítése érdekes kézműves foglalkozásokat hív életre. A kreatív, alkotói csapatmunka és az önkifejezés kiválóan fejleszti az együttműködési képességet, probléma-megoldó készséget, illetve önbizalom-növelő szerepe is kétségtelen.  A közös alkotás és előadás pedig életre szóló élményt jelenthetnek egy gyerek számára.

Részvételi díj: 23 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Rosivall Petra táncoktató (+36 30 617 6755,  mozdulatok@gmail.com) Segítő: Kiss Boglárka


Általános tudnivalók:

A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira finom pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben, uzsonnára szendvics. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
A jelentkezés módja: a Wekerlei Kultúrházban személyesen 10 000 Ft előleg befizetésével, melyre 2017. április 3-tól nyílik lehetőség.
A részvételi díj második részletét a táborok megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni!

A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely átvehető személyesen a kultúrházban, vagy letölthető a honlapról.

A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni, amennyiben a tábor első napjáig ezt az igényt jelzik. A tábor megkezdése után már nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés