Dráma tábor a 12. kerületben
Dráma tábor a 12. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1122 Budapest, Krisztina körút 15.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36207759086
Napközis ár
44 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nagy örömmel készülünk minden évben a táborszezonra. Én és 2 segítőm rajongunk a gyerekekért, lenyűgözőnek tartjuk kreativitásukat, energiájukat. Egy olyan csapatot alkotunk, kik belenőttünk a gyermekfelvigyázásba, kamaszként már csoportokat vezettünk színjátszótáborban, mentoráltunk önismereti köröket. Felnőve három irányba mentünk el: művészetet, növény-és állattant valamint tanítást tanultunk. Fontosnak tartjuk a gyermek kibontakozását és szabadságának megélését. Idén is sok izgalmas külsős programmal készülünk, gyertek el hozzánk táborozni, vigyázunk gyermekeitekre, és sok-sok élménnyel, tapasztalattal és új barátsággal térnek délutánonként haza! A dráma eszközével fogunk szórakozni, fejlődni. Végzettségeim: tanító, drámapedagógus, játékmentor, gyermekirodalmi szakember (és jógaoktató)
Leírás
Ha érdekelnek az állatok, a természet, a világunk, a kreatív, élményközpontú tanulás mesék által, ráadásul a művészeteken túl kipróbálnád magad orvosként, rendőrként, fodrászként, tűzoltóként, akkor látogass el hozzánk a nyáron!

Minden alsóst szeretettel várunk az ODU közösségi tér-be a nyári szünet első heteiben!
Ellátogatunk a MeseMúzeumba, moziba megyünk, a DióDuó kutyashow érkezik hozzánk, fürdünk a Velencei-tóban, játszani fogunk a Minipolisban.
Művészeti galériát tekintünk meg, cirkuszban nevetünk. Közben önismerettel foglalkozunk a színjátszás, dráma segítségével.

A tavalyi szülői visszajelzés alapján egy szeretetteljes, barát nélkül ékezők számára is nyitott, fergeteges tábort tartottunk, sok élménnyel, emlékkel gazdagítottuk a résztvevőket. Az első alkalommal táborozók szülei örültek, hogy mi mutattuk meg gyermeküknek, mi is a táborozás :) Egy elsős táborozó kisfiú sírt, amikor megtudta, hogy szombaton nem jöhet már. Csapatunkkal mindig is gyerekekkel foglalkoztunk, szeretjük őket, értünk hozzájuk.
Idén is így lesz!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Tavaly itt jártunk, gyermekem első tábora volt. Nagyon örültünk, hogy Emőkéék mutatták meg nekünk a napközis tábor világát! Aranyos, felkészült szervezőkkel találkozhattunk, remekül szórakozott a csemete!
Változatos programokban vettünk részt, imádtuk egy szóval. Idén is ott a helyünk.
Előző évi kedvenc táborunk ez a dráma tábor!
Szuperül éreztük magunkat, közelebb kerültünk a színjátszáshoz, önfejlesztéshez. Nem utolsó sorban fürdeni is klassz volt Velencén!
Emlékezetes marad, mert nagyon jó közösséget formáltak a tábor vezetői. Köszönjük.
Ivánka kedvenc tanára. Minden évben megyünk hozzá táborozni és mindig szomorú amikor vége van. :) A kedvence az eleven park volt. Minden évben van valami új, ötletes program. Kiváncsiak vagyunk idén mi lesz az.
Hatalmas szeretettel fogadták a lányainkat! Csodásan érezték magukat az ikrek, idén is tervezünk menni, kedves szervezők, van még hely? Ma hívom, köszönöm. A tavalyi csónakázásról kép is készült. Ajánlom, gyertek, csuda jó tábor.
Sziasztok, gyertek el ide, tavaly és tavalyelőtt is velük voltunk, visszamegyünk idén is.
Mert jó. Mert a fiam hozzánőtt ehhez a két héthez.
Mit írhatnék? Változatos programokat szerveztek nekünk és finom volt az étel is :D
Viccen kívül csak ajánlani tudom a tábort.