Drámajátszó tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3240 Parád, Sándorrét 090/17. hrsz.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304888783
Bentlakásos ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon által üzemeltetett Parádfürdői Ifjúsági Tábor és Erdei Iskola az Észak-magyarországi régióban, Heves megyében található. A létesítmény Parádfürdőtől kb. 1 kilométerre, Kecskemét Megyei Jogú város tulajdonában álló területen működik. A környék látnivalói közül kiemelkednek a természeti értékek, amelyek a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság hatósági területeihez, egységileg a Mátrai Tájvédelmi Körzethez tartoznak.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 1991 óta rendez drámajátszó tábort Parádfürdőn a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhellyel való együttműködésben. Az alkotótábor résztvevői Kecskemét és a térség településeinek drámajátszó, színjátszó csoportjai – akik az évközi szakmai munka folytatásaként vesznek részt az egyhetes alkotótáborban. Célunk, hogy a gyerekek a témának megfelelően élményszerű formában, alkotó módon ismerkedjenek a kulturális hagyományokkal, az emberi együttélés erkölcsi, szociális kérdéseivel. A tábor jellemző munkaformái: drámajáték foglalkozások, színi előadások, ünnepi szertartások. Szabadidős programként túrák, kirándulások, sportjátékok szerepelnek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés