Színháztábor 2016
Színháztábor 2016
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6700 Szeged, Felső Tisza-part 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302078019
Bentlakásos ár
0 Ft
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Janik László - színész, rendező, féltucat gyermekdarab írója. Sárkányölő Krisztián c. mesejátéka évek óta a hazai színházak repertoárján van. Idén a Nyíregyházi Móricz Zsigmond színház előadását a Kaposvári Gyermek és Ifjúsági biennálé is meghívta. Márkus Judit - színész, a Kassai Thália Színház művésze, a Valahol Európában c. musicalben Évát játszott. Nemes Roland - színpadi táncos, tánctanár, több táncoskomikus sikerszerep megformálója, A tavaly bemutatott Gyermekrablás a Palánk utcában c. zenés ifjúsági darab koreográfusa.
Leírás
Újra nyár, újra Színháztábor! Június 25-től 30-ig és július 9-től 15-ig két turnusban várjuk a színjátszás iránt érdeklődő általános és középiskolásokat Szegeden az IH Rendezvényközpontban. A Janik László és Márkus Judit vezette napközis táborban évek óta egy-egy zenés darabon keresztül avatjuk be az érdeklődőket a színházi munka rejtelmeibe. Délelőttönként játékok és szituációs gyakorlatok segítségével dolgozunk fel jeleneteket, hogy aztán a délutáni koreográfiákkal és ének korrepetícióval kiegészítve végül egy teljes keresztmetszetet tudjunk bemutatni a szülőknek és érdeklődőknek. Idén, a Valahol Európában c. musicalre esett a választás, mely darabot a Szegedi Nemzeti Színház is be kíván mutatni a 2018-19-es színházi évadban. A rendező idén is Janik László, az énekek felelőse Márkus Judit, a koreográfus pedig Nemes Roland táncművész, a Szegedi Nemzeti Színház táncosa lesz.
További információk a 06 30 207 80 19-e telefonszámon, vagy az arnyszinhaz@gmail.com email címen. Jelentkezési határidő: 2016. május 30.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés