PEOPLE TEAM | Színházi tábor
PEOPLE TEAM | Színházi tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
199 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesókedvezmény
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (14 nap) 1. Turnus
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (14 nap) 2. Turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A felügyeletet turnusonként 70-80 táboroztató látja el, tehát 5-6 táborozó gyerekre jut egy táboroztató. Ez nem iskola, de még csak nem is olyan tábor. Itt mindenki a barátod és a partnered. A táboroztatók rengetegen táborozókként kezdték: tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is nagyszerű hangulatban. Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat! Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni! S hogy ki ez a 70-80 lelkes fiatal turnusonként? Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok kipróbált táboroztatók. A tanárok a témafoglalkozásokat vezetik. A táborvezetők koordinálják és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat. Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek dobják fel a punnyadós őszi napokat, miközben már a következő évi táborozást tervezed. Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy ugyanolyan, néha pedig visszafogott és meghökkentő fazonok nyaralnak együtt. És ez így jó. A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire sok mogorva felnőttnek erre esélye sem volt. 3 tábori orvos vigyáz az egészségünkre. Kulcsfontosságú és elengedhetetlen az állandó jelenlét. Ha valaki megbetegszik, gond egy szál se: biztos, gyors, jó kezekben van. Ritkán történnek balesetek, de ha mégis, azonnal érkezik a segítség. A tábori dokik majdnem mindenre azonnal képesek gyógyírral szolgálni. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.
Leírás
A PEOPLE TEAM színészei: akiknek a próba szórakozás, és ha nem dolgoznak, akkor is együtt vannak. Mindig lelkesek, néha egy kicsit fáradtak, de ez nem igazán zavarja őket. 
A 14 napos színházi tábor csapatának nehéz a dolga: napi 7-8 óra próba, fokozódó stressz – ahogy telnek a napok, egyre kimerültebb a társaság.Csakhogy ők senkivel nem cserélnének semmi pénzért. A történet, a produkció folyamatosan változik és átalakul. A semmiből teremtenek világokat – 2 hét leforgása alatt kell egy kész előadást megalkotniuk. Ha helyenként improvizálnak is, profin művelik: a nézőnek csak akkor tűnik fel, ha többször is látja őket.
Ha bezárunk egy nyolcéves gyereket egy szobába játékokkal, három óráig ki sem akar jönni. Ha ugyanezt egy átlagos felnőttel tesszük, tíz perc után már szabadulna. A PT színháza nem azt kéri, hogy ne nőjünk fel, csupán annyit, hogy ne felejtsünk el játszani. Állítok valamit... Elfogadod? Nem? Mutassuk meg egymásnak a következő lépést! Színházat csinálunk belőled, belőlünk – és akármiből. Ha elsőre nem megy, újrakezdjük, mert az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol. Hatni akarunk!Megismerkedünk, kiderítjük, miben hasonlítunk és miben különbözünk. Így találjuk majd meg a titkos rezgést, ami csak bennünk közös. Elkezdünk hinni benne, hogy létrehozhatunk valami elképesztőt. És ha hiszünk valamiben, az már tulajdonképpen létre is jött. Mi hiszünk benne.Most ti jöttök!

Jelentkezni itt lehet.
(1) július 31. – augusztus 13.

Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig, a 12–17 éves színészeknek 2 teljes hét.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak és a színházi táborozóknak jelentős kedvezménnyel.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés